Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt chassis til Alonso

Formel 1 
04/10/07 

Fernando Alonsos bil blev så kraftig beskadiget ved hans afkørsel på Fuji banen, at han skal benytte et andet chassis i den kommende weekend i Kina.
 

Fernando Alonso satte bilen så hårdt i rækværket på Fuji banen, at han må benytte et andet chassis i Kina. Det betyder at den hidtige reservebil bliver opgraderet til løbsbil. McLaren teamet rekvirerede allerede i søndags et ekstra chassis hjemme fra fabrikken i England, da det viste sig at Alonsos nuværende chassis ikke kunne reperares på stedet.

Det kan få indflydelse på Alonsos præstation da det ikke er det vante chassis han dermed skal benytte. Dermed er der en ekstra chance for at Lewis Hamilton allerede i søndagens Grand Prix kan vinde verdensmesterskabet.

Fernando Alonso erkender da også at det nu kan blive ekstra vanskeligt at vinde mesterskabet, men at han så absolut ikke har opgivet. Der er stadig 20 points at køre om, men situationen er den at Lewis Hamilton fører med 12 points ned til Fernando Alonso.

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Lewis Hamilton
  • McLaren Formula 1
  • Shanghai
  • 07/10/07 - Shanghai - Formel 1 - FIA F1
  •