Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Forløsning for Martin

DTC Cup 
03/10/07 

Padborg Super Prix blev en succes for Martin Pedersen og Team Peugeot DTC Køge. En tredjeplads i Privat Cuppen i finaleløbet tangerer årets bedste resultat for Martin, der nok har haft farten, men ikke heldet på Padborg Park.
 

“Vi har lavet nogle ændringer på bilen efter lørdagens træning, hvilket får setuppet til at sidde lige i skabet. Desværre får vi ikke helt det maksimale ud af det i kvalifikationen, men på den anden side er feltet så tæt, at der ikke skal meget til, før end man er langt nede i rækkerne,” siger Martin Pedersen.

I søndagens Last Chance-kvalifikation er der smil over hele linien i Team Peugeot DTC Køge-lejren. Martin sætter en tid på 1:02,437, kun en tusindedel efter nummer et, Kurt Thiim. Og søndagens første løb forløber uden den store dramatik for Køge-køreren.

“Jeg kører helt ude i yderbanen i starten og kommer op lidt op i rækkerne. Herefter kører jeg rundt og kan bare koncentrere mig om at køre mine linier og kan slutte som nummer 11,” siger Martin Pedersen.

“Andet kvalifikationsløb starter med lidt tumult, hvor der også bliver spildt lidt olie. Det mister jeg lidt til på, og ligger med Philip Andersen bag mig. Han kører så direkte ind i mig nede i det skarpe sving efter Big Mag-kurven, hvilket han dog også får en straf for efter løbet. Men jeg mister vel fem placeringer, hvilket er ærgerligt,” siger Martin Pedersen, der slutter på en 17. plads samlet.

I dagens finaleløb starter Martin som nummer 13. Også denne gang bliver der lidt tumult umiddelbart foran Peugeot-køreren, der bremser fremgangen.

“I løbet af nogle omgange ligger BMW-køreren Kristian Poulsen umiddelbart efter mig, men han er lidt hurtigere, så jeg må lukke ham forbi. Men herfra er der langt ned til de bagvedliggende, så det er bare at køre den hjem,” siger Martin Pedersen. “Det er rigtig godt at komme på podiet her på Padborg Park. Det er forløsning for hele teamet. Nu håber vi så bare, at det vi har ændret kan give os lidt mere fart på Jyllandsringen til finalen, så vi kan få afsluttet med maner,” slutter Martin Pedersen.


(Foto: Kim Igel, www.igel.it)

Resultaterne betyder, at Martin hopper frem i den samlede stilling til en 11. plads.

Samlet stilling i DTC Cuppen 2007 før finaleløbet:
1 Michael Outzen, 315 point
2 Tom Pedersen, 250
3 Philip Andersen, 230
4 Gunnar Kristensen, 195
5 Carsten Leveau, 177
6 Robert Schlünssen, 166
7 Kasper Jensen, 165
8 Kristian Poulsen, 147
9 Peter Ager, 134
10 Michael Carlsen, 131
11 Martin Pedersen, 129

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • Martin Dyssegård Pedersen
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •