Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Tidligere CCWS kører deltager i Le Mans Series

Le Mans
Series 

03/10/07 

Når Le Mans Series feltet runder sæsonen af den 9. - 10. - 11. november på Interlagos banen, så får tilskuerne noget ekstra at juble over.
 

De brasilianske tilskuere får noget ekstra at juble over når Le Mans Series feltet slutter sæsonen på Interlagos banen. Den lokale kører, Mario Haberfeld, debuterer i Le Mans Series. Mario Haberfeld har tidligere kørt i Europa i bl.a. det daværende Formel 3000, men har også begået sig i Champ Car World Series.

Det er Embassy Racing teamet der har hyret Mario Haberfeld til løbet. Desuden skal teamets vanlige kørere, Darren Manning og Warren Hughes, også køre teamets bil, som er en Radical SR9. Mario Haberfeld erstatter Neil Cunningham som er forhindret i at stille op.

Mario Haberfeld har ellers været uden sæde i denne sæson, men har i stedet arbejdet med Formel BMW både i Brasilien og i USA og Canada. Han var da også mere end almindelig begejstret da han blev kontaktet af Embassy Racing. Mario Haberfeld har den store fordel at han er på hjemmebane i Brasilien og selvfølgeligt har et stort kendskab til Interlagos banen.

Dons

Læs mere om:
  • Darren Manning
  • Warren Hughes
  • Interlagos
  • 11/11/07 - Interlagos - Le Mans Series
  •