Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Det blev dyrt for Fuji at få Formel 1 tilbage

Formel 1 
03/10/07 

Nogle ekstra udgifter i størrelsesordenen ca. $ 3 millioner var ikke med i budgettet hos de japanske arrangører af weekendens Formel 1 Grand Prix.
 

En god del tilskuere klagede efter Formel 1 Grand Prixet på Fuji banen i søndags over at det faktisk var yderst begrænset var de fik at se. Og det var ikke regnvejrets skyld. Nej, arrangørerne havde stillet nogle midlertidige tribuner op bag de faste tribuner ved sving 1. Det giver et ret dårligt udsyn, så disse tilskuere får deres billetter refunderet.

Ydermere har små 100 tilskuere fået stillet i udsigt at de får tilbagebetalt indgangsbillet, billet til shuttlebus, hotelophold samt flere andre ikke præciserede udgifter. Disse tilskuere kom først til banen ca. 30 min. efter at løbet var flaget igang. Ikke just hvad de havde betalt for, så derfor går arrangørerne ind og siger at det var for dårligt, og at disse tilskuere derfor skal have refunderet deres udgifter fuldt ud.

Ydermere var der endnu en bet til arrangørerne. En hel del tilskuere strandede ved banen lørdag aften, da deres shuttlebus simpelthen aldrig dukkede op. Arrangørerne vil også kigge nærmere på denne sag, samt at de siger at der er mange ting der skal ændres til næste sæsons Formel 1 løb på Fuji banen.

Dons

Læs mere om:
  • Fuji
  •