Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Springer til DM 4

DM Rally 
07/10/07 

Efter et forrygende DM 3 på Bornholm, som gav maximum point var forventningerne til DM 4 egentlig ikke at vinde klassen / grp. H, men mest bare at gennemføre for at sikre teamet flest mulige DM point.
 

DM 4 skulle vejrmæssigt vise sig ikke at blive specielt interresant , endnu et DM i silende regn, hvilket gjorde prøverne ekstrem vanskelige og meget teknisk krævende. Dette sås tydeligt på mandefaldet da der efter prøve 3 allerede var udgået 13 biler. Og med dette i tankerne ville vi frem for alt ikke satse butikken, da også flere af vores konkurrenter faldt fra. Så var DM guldet lige pludselig indenfor rækkevidde, så nu skulle de sidste bare gennemføres.

Men, men, men på prøve 7 endte glæden bragt efter en top plus med ca. 180 km/t og sen nedbremsning til et vinkel sving, gjorde at bagenden gik i slinger på den glatte asfald og en snurretur endte vi i pløjemarken, hvor vi blev hængende.

Så det var et trist team som vente næsen mod sjælland og med en erkendelse om at et motorløb ikke er slut før bilen er kørt over rampen.

Bilen har ikke lidt nogen overlast, så nu skal den bare vaskes grundigt , alt spændes efter og tjekkes, så vi er klar til Yokohama 4 søndag d. 14 oktober hvor vi også ligger til en god placering.

Hele teamet takker Escobar Racing for ”husly” og for en hyggelig weekend


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: