Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Steen Johansen Rallying til DM4

DM Rally 
06/10/07 

Steen Johansen Rallying deltog lørdag den 29. september i DM 4, som blev afholdt i området mellem Skanderborg og Odder, sammen med 69 andre tilmeldte deltager.
 

Normalt når man hører at der skal køres rally i Odder ,finder man regn-hjulene frem,men dagen startede faktisk med tørvejr og en lille smule sol!!
Dette blev der ændret en del på, fordi ca 3 prøver inde i løbet,startede det med at regne og dette blev det ved med.

Tilbage til selve løbet: Steen og Uffe,kørte "et stille og roligt løb" ,planen var,at på de sidste prøver bla Pederstrup (20 km rundbane) skulle der angribes, men skæbnen ville, at Steen lavede en sjælden fejl, som kostede ca 1/2 min på Pederstrup (første gang),Steen vil gerne i den forbindelse sige undskyld,for sit sure væsen i den forbindelse, men tog sig kraftigt sammen anden gang på Pederstrup og sluttede som nr 4 i den store gr.n klasse.

A. Johansen


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: