Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Auf wiedersehen Toyota"

Formel 1 
02/10/07 

- Ralf Schumacher forlader Toyota
Det tyske islæt hos Toyota Formel 1 teamet - Ralf Schumacher - forlader det tysk baserede japanske team efter årets sidste Grand Prix løb.
 

Nu er det åbenbart blevet nok for Ralf Schumacher. Efter 4 år uden sejr, har han valgt at søge nye græsgange. Seneste sejr til Ralf Schumacher kom i 2003 da han kørte for Williams teamet.


Efter Brasiliens GP forlader Ralf Schumacher Toyota teamet
(Foto: Motorsporten.dk)

Som begrundelse for sin afsked med teamet siger Ralf Schumacher blandt andet, at han havde glædet sig til at være med til at bygge et nyt team op, men siger så også at han nu finder tiden rigtig til at komme videre og søge nye udfordringer. Med andre ord, han vil til et team hvor han igen håber på at kan vinde sejre.

"Jeg har gennem 3 år været Toyota kører hvor jeg havde valgt at søge en ny udfordring. Jeg kom til Toyota med høje forventninger. Jeg så det som en god udfordring at være med i udviklingen af en ny bil. Men nu har jeg ventet i 3 år på en konkurrencedygtig bil."

"Jeg skal have adskillige samtaler i de kommende uger og jeg vil annoncere min beslutning når sæsonen er slut. For mig betyder det økonomiske mindre end at være med i udviklingen af en konkurrencedygtig bil."

Så kan man så begynde at spekulere i hvor Ralf Schumacher finder et sæde. Tidligere på året var der rygter om at han måske ville forlade hans sæde før tid, men efter et par præstationer der var bedre end hidtil i sæsonen, tabte disse rygter kraften igen.

Dons

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  • Panasonic Toyota Racing
  •