Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Forfulgt af uheld

DM Rally 
05/10/07 

M-motorsport føler sig lidt forfuldt af uheld.Ikke mindst efter week-endens DM afdeling i Odder.
Forberedelserne var som altid helt i top for teamet bilen er begyndt at gøre som Michael syntes den skal, så vi var klar til at gøre en god figur i Odder.
 

Efter 3 prøver ligger vi på en delt 3 plads hvilket var ok, da vi stadig laver nogle små justeringer.

De samme 2 prøver bliver kørt igen og nu er vi nr 2 så det går fremad. Det kræver en del at komme tilbage til toppen efter 4 års pause så der var naturligvis glæde i teamet.
På prøve 6 som er på 20 km og kunne blive meget afgørendene forsøgte vi virkelig at klemme på, det gik rigtigt godt indtil et højre vinkel sving på et grus stykke. Der havde vi ikke noteret et lille hop ca. 100 meter før svinget hvilket bevirkede at der ikke var meter nok at stoppe på.
Bilen stoppede lige ud for svinget med fronten den rigtige vej, men motoren den var død. Efter 14 sekunder starts forsøg springer den igang igen.

Tiden var ok vi var nr 3. Vi var enige om at de 6 sek. vi manglede ikke var umulige at hente så det var et opsat par der drog ud på de sidste 2 prøver.

Efter den første omgang ved et vinkel sving lyder der et ordenligt brag da jeg kobler til i svinget, der er knækket en trækaksel.
Så var det slut på en dag hvor det ellers var begyndt at køre for teamet, men sådan er motorsport. Det er ikke som at spille badminton med for og bag hånd.

Nu forbereder teamet sig til et rally tællendene til det Hollandske mesterskab om 14 dage.
Vi er specielt inviteret af vores gode venner RALLYRENT fra Barneveld så det bliver helt sikkert en god tur.

M-MOTORSPORT
Michael


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: