Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh kørte suveræn slutspurt

DM Rally 
04/10/07 

Med et sæt nye bremser som svigtede næsten fra start og en forrude som flækkede lige så hurtigt, blev der sat lidt ekstra krydderi på en i forvejen presset 4. DM afdeling i rally, men med 25 års erfaring i bagagen, lader man ikke den slags bagateller ødelægge en god fest.
 

Det lå lidt i kortene at en top placering ville blive en svær opgave, og fra starten af Odder Avis Rally, lignede indsatsen fra Ib Kragh og Karsten Isaksen, bestemt ikke noget der var en 3 dobbelt mester værdig. ”Vi havde sat nye bremser på bilen hjemme fra og fået dem kørt til ligesom vi plejer, men efter at have kørt den første omgang på første prøve, ”døde” bremserne næsten helt.
Pedalen var hård som en sten, men der var stort set ingen bremse effekt”, fortæller Ib. Det skabte lidt uro i bilen og det var svært at finde ind i en god rytme. Det afspejlede sig tydeligt i resultatet. Brian Madsen var foran og Martin Johansen var langt foran da middagspausen gav Ib og Karsten en mulighed for at sidde ned og kigge på resultatet.
”Vi var begge enige om at den 9. plads vi lå på, ikke var noget vi ville have med hjem, så noget måtte gøres til eftermiddagens prøver”, fortæller Ib.

Noget blev gjort. På trods af den massive mængde regn, fik den lille Clio lov at yde alt hvad den kan, og i løbet af bare 2 prøver, hentede Ib og Karsten hele 20 sekunder og dermed var både Brian Madsen og Martin Johansen indhentet. Nu var den ønskede plads som nr. 4 generelt, i kikkerten, der var blot 20 sekunder op til Tim Svanholdts baglygter.
”Tim føler måske presset komme bagfra og han laver en lille fejl på næst sidste prøve, som koster ham noget tid, og før den sidste prøve, er vi kun et sekund bag ham,” siger Ib der var 2 sekunder hurtigere på dagens sidste prøve og dermed slår Svanholdt med bare ét eneste sekund.

”Jeg er mere end tilfreds med resultatet, taget i betragtning hvordan vores dag begyndte. Morten har kæmpet de seneste 3 år for at blive mester, hvor vi har taget den for næsen af ham, men i år har han kørt 4 fejlfrie løb og er nu Dansk Mester 2007, en titel vi ønsker ham tillykke med, den er fuldt fortjent, men han har den kun til låns i et år”, slutter Ib med et glimt i øjet.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: