Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Christian Jensen flyvende

DM Rally 
01/10/07 

- nu på vej mod andenpladsen i DM i rally
Styrtregn, glatte veje og masser af bakketoppe, som deltagerne fløj hen over med hastigheder på mere end 150 kilometer i timen, skabte mandefald i weekendens DM-rally på vejene omkring Odder.
 

Ud af 71 startende mandskaber klarede kun de 37 sig gennem strabadserne, der som vinder havde Morten Karl og Niels Jørgen Iversen fra Ålborg og Viborg i Mitsubishi Evo 8.

Blandt de, der havde held i sprøjten og format over kørslen var Christian Jensen og Søren Tøndborg fra Ans og Kjellerup, der i flot stil kørte deres Subaru Impreza N12b rallybil ind på løbets andenplads efter en løbslang kamp med deres værste konkurrenter, Max Christensen og Mikael Kanstrup fra Ålborg i en identisk Subaru. En dyst, der endte med at Ålborg-holdet oversatsede på sidste hastighedsprøve og rullede ud på en mark og måtte udgå.


Ret kurs skal være lagt på forhånd: Christian Jensen og Søren Tøndborg flyver hen over et blindt hop med 150 km/t i deres Subaru Impreza N12b.
(Foto: Subaru Rally Team DK)

"Det blev et utrolig spændende løb, hvor vi dystede hårdt om andenpladsen med Max og Mikael, og jeg er meget tilfreds med, at det blev os, der trak det længste strå. Jeg var foran Max fra prøve 1 og følte mig på intet tidspunkt truet. Vi har haft et lille dyk på vores formkurve, men er helt oppe igen. Nu skal vi blot forsvare vores placering i sidste løb," sagde en glad Christian Jensen ved målet i Odder.


Christian Jensen og Søren Tøndborg flyver hen over et blindt hop i deres Subaru Impreza N12b til ære for de mange tilskuere i weekendens DM-rally.
(Foto: Subaru Rally Team DK)

Løbets nummer tre blev Karl-Åge Jensen og Freddy Pedersen fra Viborg og Bjerringbro i endnu en Subaru Impreza N12b.

"Vi fik mere speed i bilen i forhold til sidste løb, og det gik godt, men der må stadig være mere at hente i motoren. Når det gælder DM, vil vi gerne ønske tillykke til de nye danmarksmestre, Morten Karl og Niels Jørgen Iversen i Mitsubishi. De har været suveræne i alle løb og er klart det bedste hold. For Subaru gælder det nu om at få sølvet hjem til Christian og Søren," sagde den tidligere syvdobbelte danmarksmester Karl-Åge Jensen.


Karl-Åge Jensen og Freddy Pedersen forcerer et større vandhul i deres Subaru Impreza N12b på vej mod tredjepladsen i DM-ralliet i Odder.
(Foto: Subaru Rally Team DK)

Med weekendens flotte resultat er Christian Jensen og Søren Tøndborg avanceret til andenpladsen i kampen om danmarksmesterskabet i rally, en placering de har gode muligheder for at forsvare i årets sidste DM-rally i Vestjylland den 5. november.

Subaru Rally Team DK
Michael Eisenberg


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: