Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Thue sat ud af spillet!

Advan Cup 
27/09/07 
Yokohama

Efter mange og lange timers arbejde med at få Peugeot raceren klar til Padborg Super Prix, håbede Thue Kristensen fra Poulsen Motorsport på, at indsatsen skulle bibringe ham nogle gode placeringer, samt mange point til mesterskabet.
 

Weekenden startede da også fint for Thue Kristensen, der i den fri træning kunne køre 7. hurtigste tid i sin 1600cc. racer, ud af de 32 deltagende kørere i Advan Cup klassen på Padborg Park.


Thue Kristensen beviser igen og igen at man godt kan være med oppe foran i en 1600 cc. bil.
(Foto: Motorsporten.dk)

I tidtagningen blev det til en 12. plads, Thue var her blot 0,739 sekund fra de hurtigste 2000cc. biler, så der var her et godt fundament til det første løb.

For Thue udviklede det første løb sig positivt lige fra starten af, hvor han vandt 7 placeringer på første omgang, samtidig med at han holdt sig fri af et større sammenstød forrest i feltet.
På 6. omgang vandt han endnu en placering, han holdt 4. pladsen de næste tre omgange, men på de sidste omgange måtte han desværre slippe 3 konkurrenter forbi, da hans Peugeot var blevet for hårdt skadet til at kunne fortsætte kampen!
Grunden til skaderne var, at køreren der lå lige foran Thue, pludselig bremsede hårdt, og helt umotiveret, hvorved Thue påkørte ham bagi. Dette kostede Thue et smadret forparti, samt ikke mindst en utæt køler der forhindrede ham i at fortsætte!


Thue Kristensen gav alt hvad han havde i sig, og Peugeot'en, i det første af Advan Cup løbene, men kampen skulle vise sig at være forgæves!
(Foto: Motorsporten.dk)

Thue blev noteret for placeringen som nummer 7 i løbet, hvilket indbragte ham 9 point til mesterskabet, men samtidig fratog skaderne på Peugeot raceren ham muligheden for at stille op i det andet løb.

Det var en noget skuffet og ærgerlig Thue Kristensen der søndag eftermiddag læssede raceren på traileren, vel vidende at han var blevet offer for unfair kørsel ude på banen.

Thue Kristensen har nu 96 point i mesterskabet, og med kun en løbsweekend tilbage denne sæson, må han konstatere at chancerne for en top 3 placering i mesterskabet er forsvundet.
Han ligger pt. på 7. pladsen i mesterskabet, 23 point fra 4. pladsen, men da der endnu er maksimalt 43 point at kæmpe om, så er denne plads stadig inden for rækkevidde.

Sæsonens sidste løb, DM Finalen, køres på Jyllands-Ringen den 13. og 14. oktober.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Thue Kristensen
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her