Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kamp om pladserne på Bornholm

DM Rally 
26/09/07 

Der var virkelig kamp om pladserne i klassen for standard biler over 2000 ccm. Morten Karl var igen flyvende men en lille fejl ville betyde at man hurtigt var nr 4 .Efter 4 prøver var mandskaberne kun adskilt af ganske få sekunder så nu skulle der gives ekstra gas.
 

Desværre havde M-Motorsport problemer med skæve skivebremser fra prøve 1 så nedbremsningerne var langt fra optimale da der kun var 2.5 cm af bremseskiven som blev brugt. Der blev i service pausen kæmpet for at løse problemet ,det blev også lidt bedre nu var der 3.5 cm at bruge. Det var lige nok til at køre 2 hurtigste tid i klassen på prøve 4.

Da vi mangler ca 3 km af prøve 5 mister Mitsuen total trækkraften Vi humper i mål og forsøger at finde fejlen det lykkedes ikke så vi må køre prøve 6 og håbe på at tidstabet ikke ville blive for stort.

Det blev det, midt på prøven kom Martin Johansen flyvende forbi og ved mål lå Ib krag lige bag ved. Vi forsøgte at nå ind til service teamet men måtte indse at tiden kørte hurtigere end os så inden fejlen med den defekte slange var lokaliseret var tiden gået. M-Motorsport måtte trække sig netop som tiderne begyndte at se nogenlunde ud men sådan kan motorsport også være.

Vi fik set lidt motorløb og der bliver ikke givet ved dørene .Teamet glæder sig til DM 4 ved Odder D 29-9, og håber på den smule held som også skal til samt en lige så tæt kamp i den tunge klasse N4.

Vi ses i Odder
M-Motorsport
Michael


Læs mere om:
  • Bornholm
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: