Formula Racing stillede med næsten fuldt hold ved 5. afdeling af Scandinavian Ferrari Challenge, der blev afviklet på den legendariske F1-bane Hockenheimring, der ligger godt en times kørsel syd for Frankfurt.

Teamejer Johnny Laursen, Jacob Brunsborg og Pierre Guichard stillede op i hver deres Ferrari F430 Challenge, imens duoen, Allan L. Jørgensen og Morten Remar igen var til start i deres Ferrari F360 Challenge. Richard Bonnichsen var ligeledes mødt op med sin F430 for at deltage i den store Ferrari Coppa Shell-serie.

Hockenheimring var vært ved dette års tyske udgave af ”Ferrari Days” så det var 3 dage med afvikling af den europæiske serie, Pirelli og Coppa Shell og altså som gæste serie, Scandinavian ferrari Challenge.

(Foto: tlphoto@dk)

Der var tæt race i begge løb og den serie-førende Jari Nurminen var igen i en klasse for sig selv. Men det lykkedes Johnny Laursen, efter flot kørsel, at kæmpe sig til en 3. plads i begge løb, hvor både Jacob Brunsborg og Pierre Guichard kom godt igennem med fine placeringer.
I 360-klassen blev det til en 3. plads i første heat til Morten Remar, der ellers havde sat anden-hurtigste tid i kvalifikationen, men et spind tidligt i løbet ødelagde den placering. Allan L. Jørgensen overtog bienl til andet heat, men mistede hurtigt flere placeringer takket være et defekt gearskifte men kæmpede bravt og fik kæmpet bilen hjem på en 5. plads i klassen.

Lørdagens heat i Pirelli - Coppa Shell blev stoppet efter et massesammenstød på det hurtigste sted på banen. Richard undgik det værste og slap med en smadret bagdel på bilen, der kun tog teamet 7 timer at reparere. Søndagens løb gik godt for Richard, der fik placeret sig i den bedre halvdel af feltet.

Sidste og mesterskabs-afgørende afdeling køres på Padborg Park om 14 dage.