Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Edman vil hjem

Danish
Touringcar
Challenge 

27/09/07 

Jens Edman fra Hartmann Honda DTC teamet kan muligvis være tilbage til STCC i næste sæson. Han har til svensk presse fortalt, at han gerne vil tilbage til sit hjemlands touringcar serie.
 

”Jeg vil gerne hjem, hvis jeg finder den rigtige bil og under de rigtige forudsætninger, er jeg ikke i tvivl” - udtaler Jens Edman, der efter at have kørt i Volvo S40 Challenge fik chancen for at teste for Volvo's STCC team, hvor han fik et sæde i søsterbilen til Jan ’Flash’ Nilsson.

For fire år siden begyndte han så i den danske DTC serie, hvor der i år er en afdeling tilbage, det kan blive hans sidste.
Der bliver forhandlet med flere teams, også i Jens Edmans hjemland.
”Hvis jeg skal til STCC, vil jeg sidde i en bil hvor jeg kan slås om mesterskabet. Hvis jeg ikke får de rette forudsætninger, kan det meget vel være at jeg bliver i DTC” - fortæller Jens Edman.

Jens Edman vil ikke gå i nærmere detaljer med hvem han taler med og i hvilket land.
”Der er ingen der har gavn af at det kommer ud. I øjeblikket taler alle vel med alle, og der er intet besluttet. Sådan er det vel altid på denne tid af året. Men jeg kan afsløre at det er på tale at jeg skal være med til at teste i vinter.”

På spørgsmålet om hvad der lokker ved STCC, svare Jens Edman:
”Det er et rigtigt godt mesterskab, som stadig udvikler sig. I løbet af næste år planlægges et gadeløb i Gøteborg, samtidig med at TV dækningen udvides, det er det der lokker” - slutter Jens Edman.

Selch

Læs mere om:
  • Jens Edman
  • Hartmann Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her