Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Voldsomme Volvoer til start

DM Rally 
27/09/07 

Rally Odder Avis tæller til Volvo Original Nordic West Euro Cup
I Rally Odder Avis er det ikke kun de hurtigste biler og bedste kørere, som kæmper hårdt og intenst om den generelle sejr og dermed vigtige points til Danmarksmesterskabet. Feltet i lørdagens løb er også inddelt i en lang række klasser, der kæmper om separate mesterskaber og titler, og her er der et mesterskab, som stikker ud fra mængden.
 

Det er den såkaldte Volvo Original Nordic West Euro Cup, hvor Rally Odder Avis er den femte af årets i alt syv afdelinger, hvor de øvrige løb køres i Østrig, Tyskland, Holland, Norge og Sverige.

Som navnet antyder skal deltagerne køre i bilmodeller fra den svenske producent. Det er biler som Volvo 240, 740 og 940, og at det er en populær løbsserie for såvel kørere som publikum. Tilskuerne elsker biler, for deres baghjulstræk gør dem til et spændende indslag på hastighedsprøverne, mens reglementets krav om at anvende originale dele samtidig gør det til en billig form for motorsport.

Ved Rally Odder Avis er det parret Niels Jørgen Jørgensen, Assens, og Søren Andersen, Assens, der repræsenterer de danske farver i feltet overfor ni udenlandske konkurrenter. Her anses Erik Vrena Johansson og Per Johansson, Sverige, som favoritter, da de indtager den aktuelle førsteplads i Volvo Original Nordic West Euro Cup.

Aarhus Automobil Sport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: