Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh er optimist

DM Rally 
27/09/07 

Fjerde og næst sidste afd. af DM er nået, og skal der medalje på bordet, skal der noget der ligner et mirakel til, men Ib Kragh er stadig optimist.
 

”Vi bliver ikke danske mestre i år, det har vi indset, og det forventede vi heller ikke med den nye lille bil, men derfor vil vi da stadig gerne blande os i medaljerne, og jeg tror stadig på den mulighed,” fortæller Ib. Lige nu er holdet nr. 4 i den samlede stilling, men der skal nok fejl eller uheld til fra de forankørende, før det lykkedes. De firehjulstrukne Gr.N biler, er blevet så tæt på rigtige racerbiler, så de er næsten umulige af hamle op med i de mindre biler som bl.a. Ib kører i.

”Vi har i år haft en af de bedste sæsoner. Vi har haft nogle herre dyster med både Martin Johansen og Brian Madsen, og vi har i det hele taget haft det kanon sjovt hele året. På Bornholm gav vi virkelig alt hvad vi havde i os, og det er jeg sikker på at de andre gjorde også, så på den front er jeg mere end tilfreds med årets gang indtil nu,” fortæller Ib før løbet i Odder d. 29 september.

Rally Odder Avis, byder på 2 x 4 prøver. 3 af dem er rundbaner mens én er gennemgående. Noget er kendt, andet er ikke, så det bliver en udfordring at køre i de ca. 110 km. prøver. Den længste prøve er på hele 20 km., hvilket næsten svarer til en VM prøve.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: