Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Barth på banen igen

Yokohama
1600 Challenge 

26/09/07 
Yokohama

Dennis Barth har haft en meget stille sæson. Rent faktisk har han ikke været ude at køre på de danske baner i år. Men i weekenden stillede han op på Padborg Park.
 

Grundet en stor rygoperation og adskillige besværligheder med at få en ny bil klargjort, har Dennis Barth ikke været at finde på de danske baner i år – i hvert fald ikke som aktiv. Han har dog været til stede som tilskuer. Men i den overståede weekend var Dennis Barth tilbage igen. En klarmelding fra lægerne gjorde det forsvarligt for Dennis Barth at stille op. Det blev dog ikke i hans nye BMW som det hele tiden har været planen. Meningen var at Dennis Barth skulle køre denne sæson i Advan Cuppen, men grundet de tidligere nævnte problemer er det ikke blevet til noget.


Dennis Barth
(Foto: Motorsporten.dk)

I weekenden skulle Dennis Barth så have kørt lidt af rusten ud af kroppen. Takket være hjælp fra en hans sponsorer, Hulmose Stilladser A/S, kunne han leje en bil og deltage i 1600 Challenge klassen. En Honda Civic blev lejet og så ud at køre noget race. Bilen er af ældre dato, hvilket godt kunne mærkes, men da først Dennis Barth havde vænnet sig til bilen, gik det bedre og bedre. Tiderne blev snart hurtigere og hurtigere, men dog ikke nok til helt at kunne følge de andre kørere i klassen, som trods alt har været med hele sæsonen. Derfor blev det mest en weekend hvor farten skulle ind i kroppen igen. Men det var trods alt en begejstret Dennis Barth, der følte at trods den lange og ufrivillige pause, så har han ikke tabt så meget som frygtet.


Dennis Barth
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu venter så de sidste forberedelser med den nye bil. Hvis alt går vel, vil Dennis Barth forsøge at komme ud at teste bilen inden årets sidste afdeling – DM finalen. Ellers må vi vente til næste sæson med at se Dennis Barth som den aktive på de danske baner.

Dons

Læs mere om:
  • Dennis Barth
  • 23/09/07 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: