Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing til DM 4

DM Rally 
25/09/07 

Escobar racing v/Lars Kragh tager i den kommende weekend, til næst sidste afdeling af DM.
Rally Odder Avis 2007, som er 4. afdeling af Danmarks Mesterskabet i Rally, bliver kørt i og omkring Odder.
 

Rallyet vil bestå af ca. 110 kilometer hastighedsprøver, og der vil blive mange publikums venlige steder, hvor man kan følge rallyet.

Hele den Danske rally elite møder op til start i det store felt, hvor ikke mindre end 72 biler er meldt til start.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Escobar racing kommer til Rally Odder Avis med en bil, denne gang. Det bliver Lars Kragh og Jess Larsen, der skal over og dyste med mange af de andre Super 1600 biler, så der er i klassen.

2. kører Jess Larsen: Vi glæder os til at komme til start til dette rally.
For os er det faktisk rigtig godt, at det kun er 14 dage siden, at vi kom hjem fra DM 3 på Bornholm.
Vi fik rigtig god fart i bilen, i den sidste halvdel af løbet på Bornholm, så det er kun godt at der ikke er gået for lang tid, for vi håber dermed at kunne forsætte denne gode rytme.

Det bliver selvfølgelig et meget anderledes løb, men vi er fulde af fortrøstning, og håber på at få et godt resultat med hjem.

Escobar racing junior team har valgt at blive hjemme fra denne DM afdeling. De nye stumper til gearkassen lader vente på sig, og sandsynligheden for ikke at gennemføre er rimelig stor, da de nuværende stumper er meget slidt.

1. kører Martin Pedersen: vi har måtte tage den tunge beslutning, ikke at tilmelde os denne afdeling af DM, vi kan ikke nå noget i DM sammenhæng, og med den forfatning vores gearkasse er i, indtil vi får de nye stumper, ville sandsynligheden for at gennemføre løbet være meget lille.
Vi vil nu koncentrere os om, at blive klar til næste afdeling af Yokohama mesterskabet, hvor vi fører vores klasse.

Teamchef Peter Ackermann: Det er rigtig ærgerligt at vores junior hold ikke kommer til start til Rally Odder Avis 2007, men vi har desværre ikke kunne fremskaffe de nye stumper til gearkassen, og syntes det er det mest fornuftige at blive hjemme og gøre bilen klar til YM 4.
Vi ser frem til, at komme over til det jyske, og prøve at forsætte de gode takter vi havde med Kragh/Larsen, på de sidste prøver på Bornholm.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Escobar racing
  • Aarhus
  • 29/09/07 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: