Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kampen om DTC-titlen

Danish
Touringcar
Challenge 

26/09/07 

- står nu mellem Michel Nykjær, Jan Magnussen og John Nielsen
Svenske Pontus Mörth satte trumf på i DTC-finalen på et velbesøgt Padborg Park, hvor selv ikke en uhyre velkørende Michel Nykjær kunne nå ham.
 

Sejren til svenskeren ændrer dog intet ved den endelige kamp om kørernes mesterskab, hvor antallet af titelkandidater efter DTC finalen på Padborg Park blev reduceret til tre, med Michel Nykjær foran Jan Magnussen og John Nielsen.


(Foto: Jeppe Rimmen)

Mesterskabsmæssigt endte Michel Nykjær som motorløbets største triumfator, da han med bl.a. en andenplads i finalen formåede at udbygge sin mesterskabsføring fra otte til 27 points inden DTC-finalen om tre uger.


(Foto: Jeppe Rimmen)

”Jeg kan ikke helt forstå det endnu,” sagde Michel Nykjærs efter løbet. ”Vi er utroligt glade, men vi kan ikke forstå, at Team Essex halter så meget bagud denne her weekend. Det var dejligt at kunne køre fra Magnussen og køre, som jeg gjorde. Der var olie på banen til sidst, og det var også det, der gjorde, at jeg kunne komme forbi Lundgaard til sidst, for han røg ud i det, hvor jeg var heldig at få drejet indenom. I de to sidste omgange var jeg uheldig ved at andet gear var smadret. Hvordan jeg kunne holde den placering ved jeg ikke, men jeg har heldet lige i øjeblikket.”

Top-5 Stillingen i Danish Touringcar Championship:
1. Michel Nykjær, Seat Leon - 273 points
2. Jan Magnussen, BMW 320si E90 - 246 points
3. John Nielsen, BMW 320si E90 - 239 points
4. Michael Outzen, BMW 320si E90 - 206 points
5. Casper Elgaard, BMW 320si E90 - 191 points

Skandinavisk Motor Co. A/S - SEAT

Læs mere om:
 • Michel Nykjær
 • Pontus Mörth
 • Seat Racing Team
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her