Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Anders på podiet

Advan Cup 
24/09/07 
Yokohama

Advan Cup klassen stillede igen med et stort felt denne weekend på Padborg Park, hele 31 konkurrenter havde Anders Christensen at kæmpe mod, alligevel lykkedes det for ham at komme på podiet.
 

Allerede inden bilerne kørte på banen første gang lørdag middag, var Anders Christensen meget tændt og opsat på at nu skulle det bare være.
Herefter kørte han ud og satte 13. hurtigste tid i den fri træning, kun 0,855 sekund fra den hurtigste kører.
Det fulgte han op i tidtagningen med en 10. plads - men hvad der nok var vigtigere, nu var afstanden til de hurtigste mindsket til 0,501 sekund.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag formiddagsløb var kun en 1/4 omgang gammelt, da et stort sammenstød i den forreste del af feltet resulterede i at der kom safetycar på banen.
Anders var heldig at slippe uskadt gennem 'tumulten' og han var således med da løbet fem omgange senere blev givet frit igen, men med kun fem omgange tilbage af løbet, var der ikke mange chancer for at tilkæmpe sig topplaceringerne, men ikke desto mindre kunne Anders køre over målstregen på 5. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

5. pladsen fra første løb, gav Anders en startplacering som nummer 2 til det andet løb, men med de allerhurtigste kørere i klassen lige bag sig, måtte Anders dog kæmpe hårdt for at fastholde sin placering, og han blev da også overhalet et par gange, men kæmpede så bravt at han kunne køre sin Peugeot 307 EPO II racer ind på 2. pladsen.


Anders Christensen på 2. pladsen, sammen med løbets vinder Kim Lund Johansen samt René Hoff der sluttede på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to fine resultater indbragte Anders Christensen henholdsvis 11 og 17 point til mesterskabet, så han nu er oppe på en samlet score på 19 point, hvilket placerer ham på 10. pladsen i mesterskabet.
Kan Anders køre en tilsvarende mængde point ind ved årets sidste løbsweekend - DM Finalen på Jyllands-Ringen den 13. og 14. oktober - så er der stadig mulighed for at slutte i top 5 i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her