Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff fik sejr og pokaler

Advan Cup 
24/09/07 
Yokohama

Med udgangspunkt i den øjblikelige 3. plads i Advan Cup mesterskabet, tog Peugeot 307 køreren René Hoff fat på endnu en weekend på racerbanen. Denne weekend gjaldt det Padborg Super Prix på Padborg Park i Sønderjylland.
 

Den frie træning blev kørt lørdag formiddag. Det havde regnet kraftigt natten mellem fredag og lørdag, hvorfor banen endnu ikke var helt tør da bilerne skulle køre. Det gjorde selvfølgelig situationen lidt vanskelig, men René Hoff klarede tingene på fornem vis og satte næstbedste tid, som var 1:10,305.
Kim Lund var hurtigst med tiden 1:10,265. Den hårdeste konkurrent til Hoff i det samlede mesterskab, var Kent Iversen, han kørte 4. hurtigste tid.

Hen over dagen tørrede banen helt op, og det gav optimale forhold frem til tidtagningen, der skulle køres midt på eftermiddagen.
Her gjorde Hoff alt hvad han kunne for at sætte en god tid, men på grund af megen trafik på banen, blev det reelt kun til én rigtig hurtig omgang, og han endte med at blive noteret for tiden 1:10,129.
Det rakte til 3. pladsen efter Kim Lund og Kent Iversen, så der var for alvor lagt op til en hård mesterskabs kamp når heat 1 skulle sættes i gang søndag formiddag.

Første heat søndag fik en noget kaotisk start, med mange biler der udgik, og de første omgange foregik derfor under safety car, indtil banen igen var klar.
Hoff var den der fik det bedste udbytte af tumulten, han lå på 1. pladsen da løbet igen blev sat igang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den placering holdt han helt til mål, trods hårdt pres bagfra, og fik dermed maksimum point for dette heat, og da Kent Iversen samtidig udgik af løbet, gav det lidt luft imellem de to i det samlede mesterskab.


René Hoff øverst på podiet efter første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet heat blev kørt tidligt på eftermiddagen, og da Hoff havde vundet første heat måtte han starte nede på 6. pladsen, da de første seks kørere bliver vendt i startopstillingen.
Det betød at der skulle kæmpes lidt mere, og lidt hårdere om placeringerne, og Hoff kom efter de 10 omgange i mål på 4. pladsen.
4. pladsen blev senere ændret til en 3. plads, da en af konkurrenterne blev udelukket, for ændring af batteriets placering i sin racer.


(Foto: Motorsporten.dk)

René Hoff har efter denne weekend 147 point i Advan Cup mesterskabet, og han fastholder dermed sin 3. plads foran den nærmeste rival som er Kent Iversen.

Der mangler nu kun en løbsweekend, det er DM finalen der køres på Jyllandsringen den 13. - 14. oktober, hvor der som vanligt køres to afdelinger i mesterskabet.

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her