Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen var for tung

Danish
Touringcar
Challenge 

24/09/07 

Jan Magnussen avancerede til andenpladsen i DTC mesterskabet, men tabte terræn til førende Michel Nykjær, da næstsidste afdeling af DTC blev afviklet på Padborg Park.
 

Jan Magnussen s Team Den Blaa Avis Fleggaard Racing BMW var hæmmet af 55 kilo succesballast til løbet og den megen ekstra vægt kom til at få betydning for Magnussens muligheder for at avancere i de tæt kørte heats. Efter en fjerde- og femteplads i de to indledende heats, sluttede Jan Magnussen finalen på fjerdepladsen efter vinderen Pontus Mörth, Chevrolet, der var efterfulgt af Michel Nykjær, Seat og Henrik Lundgaaard, Chevrolet.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg havde faktisk en rigtig god racerbil i dag. Over en omgang havde jeg god fart, men jeg kunne slet ikke følge med forhjulstrækkerne på langsiden” forklarede Jan Magnussen efter finalen. ”Ofte skulle jeg forsvare mig mod angreb for enden af langsiden og det kostede mig yderligere tid. I finalen får jeg en fantastisk start, men Henrik (Lundgaard – red.) lukker mig af på ydersiden og får gjort plads til Michel (Nykjær – red.) på indersiden. Jeg følger godt med og mod slutningen forsøgte jeg at presse Henrik, men han fik lukket godt af de steder, hvor jeg var hurtigere og på langsiden kunne jeg ikke matche hans bil. Vi mistede point til Michel i dag, hvilket selvfølgelig ikke var planen. Jeg har nu 23 point op til ham, men der er stadig 60 point at køre om, så vi bliver ved at presse på. Jeg er sikker på, at vi bliver rigtig stærke på Jyllands Ringen og så kan vi håbe, at Michel kommer til at slås med sin succesballast der og vi kan sætte ham under pres”.


Læs mere om:
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her