Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Årets DTC-titel bliver en kamp mellem tre kørere

Danish
Touringcar
Challenge 

23/09/07 

Padborg Super Prix gav 1-3-sejr til Chevrolet Motorsport Danmark
Søndagens Padborg Super Prix blev en sand triumf for Chevrolet Motorsport, der vandt såvel de to indledende kvalifikationsheats som finalen.
 

Mens Henrik Lundgaard, Hedensted, vandt kvalifikationsheat 2, så blev Pontus Mörth, Sverige, den absolutte triumfator, idet han både vandt kvalifikationsheat 1 og tog finalen, hvilket var første gang nogensinde, at svenskeren kunne tage en sejr i en DTC-finale.

Årets næstsidste afdeling af Danish Touringcar Championship betød også, at antallet af titelkandidater blev reduceret til tre – Michel Nykjær, Tappernøje, Jan Magnussen, England, og John Nielsen, Horsens. 34 points adskiller manden fra førstepladsen med manden på tredjepladsen, og da der er yderligere 60 mesterskabspoints at hente ved Valvoline DM-finalen den 14. oktober på FDM Jyllandsringen, er intet endnu afgjort.

Af de tre titelkandidater havde Michel Nykjær den bedste søndag i det sønderjyske. Såvel det indledende kvalifikationsheat som finalen udløste en andenplads til Seat-køreren, som dermed kunne udbygge sit forspring fra otte til 37 points, mens Jan Magnussen fik kørt solide points ind, selv om hans bil var godt spækket med succesballast. Derimod havde John Nielsen en weekend til glemmebogen, da han og det øvrige Team Essex manglede fart, og det bedste veteranen kunne fremvise var en ottendeplads i finalen.

Michel Nykjær fører nu med 273 points foran Jan Magnussen og John Nielsen, der har henholdsvis 246 og 239 points. På fjerdepladsen ligger Michael Outzen, Ringe, med 206 points, mens den regerende mester Casper Elgaard, Århus, på femtepladsen har 191 points. Chevrolet Motorsport Danmarks succes på Padborg Park betød, at Henrik Lundgaard nu er på sjettepladsen med 184 points.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her