Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen klar til en tur i rutschebanen

International
Formula Master 

22/09/07 

Kasper Andersen var igen hurtigst, da Formula Masters indtog den kuperede racerbane Brands Hatch nær London.
 

– Det er fuldstændig som at kører i rutschebane, siger Kasper Andersen efter den første træning på gamle og meget kuperede racerbane Brands Hatch ved London, der denne weekend er rammen for 11. og 12. afdeling af Formula Masters.

– Som racerkører er det altid en fornøjelse og stor udfordring at køre på disse meget kuperede baner med bløde og meget hurtige kurver. Spa i Belgien, der i sidste weekend afviklede Formel 1, er nok den mest kendte, men denne bane er mindst lige udfordrende, siger Kasper Andersen fra England.

Brands Hatch har den ekstra udfordring, at der kun er meget få meter til det hegn ,der omgiver banen – så ryger man af banen – så er det slut. Det giver dog ikke racerkøreren fra Silkeborg søvnløse nætter. Han er måske i sit livsform, og bilen kører perfekt.

– Jeg har været hurtigste mand på sidste fire baner Formula Masters har besøgt, Anderstorp, Oschersleben, Lausitzring og Milano og er nu også med helt fremme her på Brands Hatch. Det tegner til en rigtig god weekend, siger en optimistisk Kasper Andersen.

Før starten på Brands Hatch ligger Kasper Andersen på en samlet sjetteplads, men med gode muligheder for at avancere til top tre, hvis han kommer på skamlen.

Eurosport transmitterer direkte fra de to løb på Brands Hatch. Lørdag kl. 12.15 og søndag kl. 14.45 Det vil også være muligt at følge løbene på www.eurosport.com eller www.formulamaster.net

Anders Correll


Læs mere om:
  • 23/09/07 - Brands Hatch - International Formula Master
  •