Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Fire ud af fem til start

DTC Cup 
21/09/07 

- for JM Racing i DTC
Traditionelt stiller JM Racing med hele fem biler, når der bliver kørt løb i Danish Touringcar Championship, men ved weekendens løb på Padborg Park vil teamet denne gang kun være repræsenteret af Peter Ager (Esbjerg), Michael Outzen (Ringe), Tom Pedersen (Christiansfeld) og René Rasmussen (Frederikssund). Teamets kvindelige kører Camilla Stephansen (Horsens) kommer ikke til start.
 

”Jeg har måttet melde afbud, selv om jeg meget gerne ville være med, men jeg har haft nogle problemer med motoren i min Toyota, og det har vist sig, at den er gået i stykker,” fortæller racerpigen. ”Desværre kan vi ikke nå at få den klar til weekenden, så jeg nøjes med at være tilskuer.”

JM Racings øvrige kørere er dog klar til at rulle ud på Padborg Park i weekenden. Det gælder ikke mindst Michael Outzen, som ved den seneste DTC-afdeling døjede med eftervirkningerne efter et uheld på banen.

”Jeg synes, at jeg har fået det rigtig godt, efter at jeg har haft fysioterapeuter og massører til at kikke på mig, så jeg føler mig klar. Jeg har umiddelbart ikke haft nogen gener, når vi har testet, men det er selvfølgelig noget andet med en løbssituation,” siger fynboen, som har sin målsætning for weekenden klar. ”Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at få kørt så mange points hjem til privat cuppen, men jeg vil også forsøge om jeg kan komme på podiet denne gang. Det sværeste i den forbindelse bliver at køre stærkt nok. Der er jo ikke nogen af de andre, som ikke kører stærkt. På Padborg Park er det også nødvendigt med lidt held, for ellers går det galt. Nu havde vi uheld sidste gang, så nu krydser vi fingrene for, at det går godt denne her gang.”

Peter Ager blev ved det sidste løb på Padborg Park elimineret i samme kollision som Michael Outzen, og også han håber på at kunne gøre det bedre.

”Vi har testet på Padborg Park, og jeg føler mig bedre forberedt denne gang, og det håber jeg så kan give et lidt bedre resultat, selv om resultatet ved det sidste løb endte med at blive ganske godt,” siger køreren, som kom på podiet med en tredjeplads i DTC Cuppen. ”Men kan jeg også få kvalheatet til at fungere, så vil det være rigtig godt. Det gælder sådan set bare om at give den noget gas.”

Ved det sidste løb på Padborg Park var det Tom Pedersen, som kørte det bedste resultat hjem for JM Racing, da han sluttede finalen på sjettepladsen og blev fjerdebedste privatkører. Men sønderjyden er ikke særlig optimistisk hvad angår udgangspunktet.

”Jeg er bange for, at jeg har det samme problem som normalt, at jeg ikke kan køre stærk nok i tidtagningen,” indrømmer Tom Pedersen. ”Løbsfarten er fin nok, men tidtagningstiderne duer ikke. Vi har prøvet en masse ting, men vi er ikke rigtigt kommet videre. Det bliver et løb, hvor det gælder om at få skrabet det sammen, som vi kan skrabe sammen. Det satsede vi også på sidste gang, og det lykkedes også.”

René Rasmussen har også besluttet sig for at deltage i løbet på Padborg Park, selv om han ved den forrige DTC-afdeling blev idømt et såkaldt rødt kort – en straf, som betyder, at han på søndag ikke kan være med i finalen, men kun i de to indledende kvalifikationsheats. ”Men jeg har besluttet mig for at køre, og så har jeg appelleret afgørelsen på grund af procedurefejl, og så håber jeg, at man vil give min appel opsættende virkning, så jeg også kan være med i finalen,” siger René Rasmussen.

JM Racing

Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Peter Ager
  • JM Racing
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •