Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Gennembrud for Markland Racing

Le Mans
Series 

21/09/07 

Årets næstsidste løb i Le Mans Series mesterskabet, der blev kørt på Silverstone banen i England, blev et gennembrud for Markland Racing, da de for første gang i år gennemførte det 1000 kilometer lange løb.
 

Teamet har gennem hele sæsonen arbejdet hårdt for at få den nødvendige holdbarhed i bilen, og den ser nu ud til at være der. Teamets Chevrolet Corvette Z06, kørte perfekt igennem hele weekenden, derfor var der denne gang var meget tid til at arbejde med bilens opsætning.


(Foto: Markland Racing)

Markland Racing gennemførte løbet, og de sluttede som nummer 12 ud af 18 startende GT2 biler. Ikke fordi placerinegn i sig selv er imponerende, men det er en kæmpe forløsning for det rent danske team der nu igen har troen på fremtiden. Samarbejdet imellem de 2 kørere, Kurt Thiim og Henrik Møller Sørensen, forløb perfekt.

Bilen mangler stadig lidt effekt i forhold til de øvrige teams i klassen, det udviklingstrin tages der nu fat på, og vi glæder os til at se hvor langt det bringer dem i årets sidste Le Mans Series løb.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Henrik Møller Sørensen
  • Kurt Thiim
  • Markland Racing
  • Silverstone
  • 16/09/07 - Silverstone - Le Mans Series
  •