Jacob Filtenborg kører de 2 resterende afdelinger

MC600

20/09/07

- i MC 600 Challenge
Padborg Super Prix 7. afd. af Den Blå Avis MC600 Challenge afvikles på Padborg Park den 22. og 23. september, hvor deres køres 3 løb, idet det 1. løb blev stoppet og senere aflyst løb under 5. afd. på Padborg Park bliver kørt lørdag eftermiddag kl. 13:40, medens de 2 øvrige løb køres søndag.

Efter Jacobs Filtenborgs vellykkede debut til 6. afd. på Jyllands-Ringen er det besluttet, at han skal køre Stevens rød/sorte Yamaha YZF R6er med # 31 i de sidste 2 afdelinger af serien. Han har i den forløbne weekend været på Knutstorp, Sverige, for deltagelse i DM, og samtidig blev det til noget træning. Jacob siger, at det er 1. gang han skal køre på Padborg Park, og det vil naturligt gå lidt tid med, at lære banen at kende, hvor der forud for det første løb lørdag kun er tidtagningen – det er ikke meget, men han glæder sig til deltagelse i MC 600 Challenge efter debuten på Jyllands-Ringen.

(Foto: Kimer Web Design)

Allan Howard Christiansen har siden sidste løb også deltaget i Sverige til DM i de store klasser, hvor han samtidig kunne prøve opsætninger samt få de sidste rettelser foretaget med hensyn til dækvalg og tryk i dækkene, han udtaler efter de sidste justeringer, at han nu tror på en optimal opsætning, der gerne skulle holde ham på podiet samt forsvar af den samlede 2. plads i serien. Hvis chancen byder sig ville det også være fint med en samlet 1. plads i serien, men det bliver svært, idet Kim Phillip har fået et solidt forspring, og han kører meget stabilt i år. Han oplyser endvidere, at han får en akupunktør med til Padborg Park, der skal forsøge at behandle som, således de værste gener efter 2 tennisalbuer udebliver.

Steen Hansen havde til det sidste løb på Jyllands-Ringen ændret noget på dækvalg til løbene, ligesom han til det sidste løb havde ændret noget på opsætningen af R6eren, og efter disse ændringer kunne han føle en mærkbar forbedring i løbene. Steen siger, at han virkelig vil stræbe efter en plads i top 5, og det kræver en plads i startplaceringer i de første 2 rækker, hvilket igen kræver en god tidtagning samt gode omgangstider i løbene – det bliver vigtigt, at komme med i førergruppen fra start. Nu håber Steen blot på tørvejr i den kommende weekend.

Ole Kristiansen skal efter den meget kaotiske sidste afdeling af MC 600 Challenge på Jyllands-Ringen med afkørsel og teknisk defekt til det første løb, hvilket resulterede i, at han ikke kunne deltage i dette løb. Nu håber vi på en problemfri og god afdeling for Ole på Padborg Park i den kommende weekend. Han vil samtidig kunne observere, at der på banen er opsat ekstra afskærmning på autoværnet ved den problematiske chikane, ligesom der er slebet noget af kanterne på curben samme sted for at mindske højden.