Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Thue har travlt på værkstedet

Advan Cup 
20/09/07 
Yokohama

Ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen fik Thue Kristensens lille Peugeot 106 GTI en temmelig hårdhændet behandling af konkurrenterne, det sammen med lidt mekaniske defekter, har holdt Viborg køreren godt beskæftiget siden da.
 

Raceren er stadig skilt ad, meget arbejde er tilbage før den kan samles igen, hvilket først sker når de sidste stumper kommer.
For udover at skifte de skadede og defekte dele, har Thue Kristensen også valgt at skifte nogle af de dele, der nok godt kunne holde lidt endnu, for ikke at tage nogle chancer her til sæsonens to sidste løbsweekender.


Det forestår stadig mange timers arbejde, før Thue Kristensens Peugeot igen ser sådan her ud!
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver nok i sidste øjeblik at bilen bliver færdig, men vi skal nok nå det" - lyder det fra en meget opsat Thue Kristensen - "selv er jeg 100% klar, og jeg håber på en ligeså god tidtagning som sidst vi var på Padborg Park, og så gælder det ellers bare om at komme så langt frem som muligt!"


Thue Kristensen har tidligere kunne give de store 2000 cc. biler baghjul på Padborg Park - kan han gøre det igen denne weekend?
(Foto: Motorsporten.dk)

Chancerne for en god kvalifikationstid er bestemt tilstede for Thue og 106'eren, da han denne weekend stiller op helt uden succesballast, mens flere af topkørerne denne gang er 'tungt lastede' med ballast.

Thue og de øvrige deltagere i Advan Cup klassen kører deres træning og tidtagning lørdag, mens begge løbene denne gang køres om søndagen, det bliver henholdsvis klokken 09:25 samt 12:25.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Thue Kristensen
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her