Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Crosskart

Optakt til 6. afdeling af DM i Crosskart

Crosskart 
21/09/07 

- på Nisseringen
Så blev det tid til årets sidste afdeling af Danmarks Mesterskabet i crosskart 2007. Løbet skal køres 22. september på Nisseringen ved Næstved.
 

I 125 ccm klassen skal vi igen se kamp mellem Aske Birkbak, Rune Birkbak ( fsas )og Mikkel Jespersen ( MNJ). Der er kun 6 point mellem Rune og Mikkel, så der er lagt op til et brag af en kamp. Rune havde sæsonens første sejr i Nysum, men Mikkel svarede igen med sejr både i Nørlund og på Ørnedalen. Rune sejerede på Søholmbanen, så hvem der trækker det længste strå på Nisseringen må tiden vise.


(Foto: RD Racing)

I 250 ccm klassen skal vi se Niels Zink ( KAC ) som debutant. Helt debutant er han nu ikke, da Niels tidligere har haft karriere i Autocross.
Der er 2 svenske kørere som har taget turen for at deltage i 250 ccm klassen, nemlig Philip Andersson fra Tomelilla MK som kører EAS / KTM. Phillip blev nr 11 i det samlede svenske mesterskab 2007. Ligeledes skal vi se Andreas Arwidson fra Falkøping MK som også kører EAS / KTM. Andreas blev nr. 18 i det samlede svenske mesterskab 2007. Man kan vist godt sige dette giver hård kamp til Søren Kusk ( IMK )

I 500 ccm klassen sidder Jørgen Birkbak ( fsas ) hårdt på tronen, men dagens resultat er aldrig afgjort på forhånd. Her er Dennis Munch ( fsas ) bl.a. klar til at sætte en kæp i hjulet på Jørgens succes. I 500 ccm kommer der også besøg fra Sverige. Her skal vi se Daniel Arwidson fra Falkøping MK. Daniel blev nr 19 i det samlede svenske mesterskab 2007. Jørgen Birkbak har tidligere på sæsonen mødt Daniel til 5 afd af DM i Falkøping, hvor Daniel blev nr 5, så der er go fart i den svensker. Johan Adolfsen fra SMK Motala, er også tilmeldt med sin IC-kart med Husaberg motor. Johan blev samlet nr. 30 i det svenske mesterskab.

Der er lagt op til en go gang race på Nisseringen 22/9-07. Oplysninger om løbet kan hentes på Nisseringen.dk. Billeder og opdateringer vil komme ind på cross-kartklub.dk, der kan også ses billeder af kører osv.

RD Racing


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •