Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nikolaj Møller Madsen Danmarks Mester i KF3

Go Kart 
19/09/07 

Nikolaj Møller Madsen kunne i lørdags på Thy go-kart bane, række begge hænder i vejret som ny DASU mester i junior go-kart klassen KF3.
 

15 årige Nikolaj, kan ikke kun kalde sig DASU mester, han vandt også den prestige fyldte Peugeot Super kart. Men afgørelsen af den lange Super kart, faldt først i allersidste afd. af de 24 tællende, og for Nikolaj´s vedkommende blev det en lang sej kamp, fordi han allerede i første løbs weekend i Grinsted måtte smide 2 afd. væk og dermed kun havde 1 afd. tilbage til at smide væk.


(Foto: Møller Madsen Presse)

Undervejs i jagten på guldet, vandt Nikolaj 4 af de 6 finaler og så oven i købet i træk, men systemet i PSK belønner ikke kun finale vindere, så på trods af Nikolajs finale dominans, blev det en hård kamp mellem ham, Michelle Gatting og Patrick Hansen og især sidst nævnte Patrick pressede Nikolaj til det allersidste, gjorde det faktisk på fornemste stil ved at vinde sidste finale, men en fornuftig Nikolaj holdt sig sikkert bag ved Patrick, vel vidende at en 2. plads ville være nok.


(Foto: Møller Madsen Presse)

Det var en super glad Nikolaj som mødte DK4´s hårdt arbejdende mikrofon svinger, som endnu en gang kunne ønske Nikolaj og team tillykke med sejren, og Nikolaj kunne offentlig gøre at præmie bonussen, skulle bruges på en tur til et internationalt go-kart løb på Macau til december. Samtidig havde Nikolaj stadig kræfter til at drille den ivrige spørge Jørgen.

Både DM finalen og afslutningen på Peugeot super kart kan ses på DK4 tjek følgende link.

Så på en efterårs ramt go-kart bane i det nordvest jyske, kunne Team Møller Madsen først lørdag fejre et DASU mesterskab og derefter søndag fejre en samlet sejr i årets Peugeot Super Kart.
Dermed har den tidligere ungdomscup vinder fra 2005, Nikolaj Møller Madsen skrevet Dansk go-kart historie som første DASU mester i den nye KF3 klasse.

Møller Madsen Presse

Eurosport
Peter Maaløe

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •