Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

HP racing kan overraske

Advan Cup 
19/09/07 
Yokohama

- ved Padborg Super Prix
Efter testen i dag på Padborg Park, er HP racing optimistiske med hensyn til løbet den kommende weekend, hvor teamet kan overraske i mere end en forstand.
 

Teamet har fået den nye undervogn monteret på Dan Birkelev's bil, og den blev der arbejdet en del med. Det er svært at få det fulde udbytte af en enkelt testdag, og en ny undervogn, men teamet nåede langt.

”Vi havde ikke tid nok til at få Dan’s undervogn testet helt igennem, men vi nåede langt” - fortæller teamchef Henrik Poulsen og forsætter - ”jeg tror vi finder de sidste detaljer i træningen denne weekend.”


Dan Birkelev.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchef Henrik Poulsen, kan i sig selv blive en overraskelse, for Nick Reimersø der kom til skade med sin venstre fod ved Grand Prix Danmark, går i øjeblikket på krykker, hans fod er stadig hævet, derfor var det tirsdag Henrik Poulsen som kørte testen i Nick’s bil.

Henrik har tidligere kørt både Citroen Saxo Cup og Renault Clio Cup, så han kan blive en ’joker’ i Advan Cuppen i den kommende weekend. Det er nemlig blevet besluttet at hvis Nick Reimersø's fod ikke bliver klar, vil Henrik Poulsen blive debutant i dette års Advan Cup. Vedrørende bilen havde han specielt en enkelt detalje som imponerede ham:
”Den bil bremser vildt godt, man kan bare bremse så sent!”


Nick Reimersø.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet havde tirsdag mulighed for at få hjælp fra blandt andet Jørgen Nielsen.
”Vi har haft mulighed for at få tjekket og optimeret computeren, ligeledes havde vi en 'co-driver' med i bilen, så han kunne tjekke både bilens forbrug og benzin blanding under kørslen” - slutter Henrik Poulsen.

Teamet havde en rigtig god test på Padborg Park, og håber selvfølgelig på at Nick bliver klar.
De sidste par løb på Padborg Park har vist at Suzuki racerne mangler lidt moment i forhold til bilerne med 2,0 motore på den bane, derfor er kørerne hos HP Racing enige om at det vil være en fordel, hvis der kommer vand så løbene skal køres i regnvejr.

Selch

Læs mere om:
 • Dan Birkelev
 • Henrik Poulsen
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Padborg Park
 • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her