Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Martin Pedersen uheldig

DTC Cup 
18/09/07 

- ved Grand Prix Danmark
Det blev en blandet weekend for Martin Pedersen ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor sjette afdeling af DTC skulle køres.
 

De tidligere besøg på banen ved Silkeborg har været præget af uheld for Team Peugeot DTC Køge-køreren, og Grand Prix Danmark var desværre ingen undtagelse.

I en tæt last chance-kvalifikation er Martin blot 0,5 sekund efter hurtigste mand, men Peugeot-køreren er stadig ikke helt tilfreds med kvalifikationen.

"Jeg starter lidt langt nede i feltet efter tidtagningen, hvor jeg ikke føler, at vi helt fandt farten. Efter nogle kampe nede i den lidt tungere ende af feltet bliver jeg indblandet i noget tumult, bliver spundet rundt og får kørt frontsplitteren af bilen. Uden den er der ingen fart i bilen, så da var det løb tabt for min del," siger Martin Pedersen, der slutter på en samlet 22. plads og sidst af de fuldførende biler. Placeringen er dog stadig inden for de pointscorende pladser, så Martin får tre point med til DTC Cuppen.


(Foto: Kim Igel)

I et helt udramatisk andet løb kører Martin en udmærket pointplacering hjem i en klynge af Peugeot 407-kørere. Pedersen slutter lige efter Michael Carlsen og David Falch og et par placeringer foran Robert Schlünssen. Undervejs sætter Martin Pedersen hurtigste omgang af de fem 407-kørere.

"Andet løb gik ok, jeg ligger hele løbet sammen med de andre 407'ere, og vi er ret tætte uden egentlig at være tæt nok til at kæmpe særligt meget," siger Martin Pedersen, der i andet kvalifikationsløb scorer syv point til DTC Cuppen.

Grand Prix Danmarks finale bliver ikke engang en omgang gammel for Martin, da han må udgå. For enden af publikumslangsiden ligger Martin på ydersiden ned mod den langsomme venstrekurve, da nogle konkurrenter støder sammen. En af dem ryger ud og rammer Martins Peugeot på baghjulet, hvilket koster et knækket hjulophæng.

"Det er slutningen på en lidt ærgerlig weekend, hvor jeg igen synes, at vi er forfulgt af uheld. Men nu kigger vi mod Padborg Park, hvor jeg ved, at vi kan gøre det godt, hvis vi får lidt held i sprøjten. Der har vi i hvert fald speeden til at lave nogle gode resultater," siger Martin Pedersen.

I den samlede stilling ligger Martin Pedersen på en øjeblikkelig 13. plads. Mens de tre BMW-kørere i front er stukket af i den samlede stilling, er der ikke langt til en god placering i top ti for Peugeot-køreren.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • Martin Dyssegård Pedersen
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •