Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason klar til Padborg...

Danish
Touringcar
Challenge 

20/09/07 

Så er det ved at være tid til at besøge banen som Jason Watt anser for at være der han for alvor har chancen for et topresultat.
 

Det er også her hvor den tidligere mester har haft de bedste resultater i de seneste år, men skam også stedet som har budt ham uheldige øjeblikke.

Tilbage i årene hos Peugeot Statoil Motorsport, var der altid fart i bilen, men knækkede trækaksler på stribe satte en stopper for pokal-høsten.

2005 i volvoen kørte Jason en fin 5. plads hjem i finalen, og i 2006 hev han sin aldrende Peugeot 307 i super-pole hviket også gav en hel del "thumbs-up" rundt om i pitten.

Ved forrige løb på banen i den sønderjyske var der heller ikke meget held i sprøjten, da Jason røg af banen på sidste omgang fra en sikker 5. plads som ellers ville have givet en 3. startplacering til løb 2.

Men, men, men - Jason er ikke sådan til at taget modet fra...
"Jeg har altid været lidt hurtigere på Padborg end på Jyllands-Ringen hvis jeg kigger i forhold til mine kolleger, og jeg synes virkelig at teamet på det seneste har gjort fremskridt med justeringerne på bilen, så det bliver mega spændene denne gang" slutter en optimistisk Jason Watt.


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •