Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Niki Bjerg på Bornholm

DM Rally 
21/09/07 

Niki og hans team deltog lørdag d. 15. sept. i 3. afdeling af DM Rally på solskinsøen Bornholm, hvor det også blæste temmelig pænt i dagens anledning. Det var første gang der skulle afholdes et DM på øen så det var spændende at se hvilke typer prøver der var fundet frem til dagen.
 

Den lidt hårde medfart Niki og Suzukien fik ved Rally Sprintet i NCC, sad stadig lidt i kroppen, samtidig med den lange periode, hvor han ikke havde været ude og køre pga. sommerferie pause og arbejdet med at stryge og rette Suzukien. Så Niki og Arly lagde forsigtigt ud på de første prøver og skulle lige føle sig lidt frem for at få lidt fart ind i kroppen og finde den rigtige rytme og det kunne da også ses på tiderne, men som dagen skred frem, lykkedes det at få lidt mere tempo på og de fandt en god rytme.

På en af de sidste prøver gik den højre spindel løs og hæmmede selvfølgelig Niki og Arly, men de kom igennem og fik ved service spændt den godt op igen og gik samtidig hele undervognen efter, for at tjekke om der var andet der skulle være gået løs og fik spændt alt efter. De kom godt af sted igen og fik fint tempo på, men på den allersidste prøve gik højre spindel igen løs, denne gang rigtig løs, så holdet måtte humpe igennem prøven med katastrofe blink på for ikke risikere at ødelægge noget på bilen og for at komme i mål. Derved blev der sat meget tid til og de måtte nøjes med en samlet 25. plads generelt og en 8. plads i klassen.


(Foto: Bjerg Motorsport)

Det var nogle gode prøver løbs ledelsen havde fundet frem til dagen og det var et stort arbejde der var gået forud for dette DM, for ledelsen. Alt klappede som det skulle, så det var dejligt for dem og en stor tak skal lyde for et godt DM arrangement.

Kasper Nymann i den anden gule Suzuki Swift kørte rigtigt stærkt og stabilt hele dagen igennem og sluttede på en rigtig flot 13. plads generelt og en 5. plads i klassen.

Bjerg Motorsport
CL


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •