Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Flot DM debut for J-Racing

DM Rally 
24/09/07 

Det blev en rigtig flot DM-debut, for team j-racing’s Toyota Corolla, ved lørdagens DM3 på Bornholm, Hvor der var 53 biler til start.
 

Kampen om pokalerne, blev ellers fra starten øget drastisk. Da der kun var 3 biler til start i klasse H10, blev klassen slået sammen med H11 som er biler op til 2000 ccm.

Da der i et DM løb er flere ting, såsom noter & tidskontroller, Tino & Jonas Jørgensen ikke før har prøvet under et løb, var der derfor mange sommerfugle i maven lørdag morgen.

Målsætning var dog også at gennemføre, uden tidsstraffe eller skader, så der blev lagt lidt forsigtigt ud på de første prøver.

Men Tino & Jonas Jørgensen, følte sig ret hurtigt dus med deres noter, så tempoet blev skruet lidt op.

Når de 12 prøver rundt omkring på øen var kørt , var teamet placeret som nr. 30 generelt, og som nr. 3 i klassen H10+H11, så det blev til nogle meget fine pokaler, i teamets første DM-løb.

j-racing.dk


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •