Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Sally Racing giver aldrig op

DTC Cup 
19/09/07 

Ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen for et par ugers tid siden, havde Jesper Sally Pedersen og hans team - Sally Racing - nok at se til, men på intet tidspunkt gav de op, selv om de var oppe mod hårde odds!
 

Nogle problemer med hjulophængene betød at Jesper Sally Pedersens Renault Megane II racer flere gange i løbet af Grand Prix weekenden strandede ude på banen, et par gange stående på kun tre hjul.
Dette satte teamets mekanikere på en stor opgave med at få raceren klar til de næste ture på banen - en opgave som ikke altid var lige let. Men de gav aldrig op, og Sally kom hver gang på banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

På grund af de mange mekaniske drillerier, fuldførte Sally kun et enkelt af weekendens 3 løb, det sluttede han på 25. pladsen ud af de 29 kørere der deltog i Grand Prix weekendens DTC løb.

Den kommende weekend skal DTC kørerne på banen igen, her gælder det Padborg Super Prix på Padborg Park, som er seriens næstsidste løbsweekend i denne sæson.

For ikke at løbe, eller rettere køre, ind i de samme problemer på Padborg Park, har Sally og teamet skiftet hele undervognen, så der har hersket stor travlhed på værkstedet, men Sally lover at raceren bliver klar til tiden.
Problemerne er opstået fordi Renault Megane II raceren er bygget til den gang reglementet foreskrev 60 millimeters frihøjde, hvor den nu er på 80 millimeter, hvilket ændrer belastningerne på de enkelte undervognskomponenter.
Med skiftet til en andet type undervogn fra Öhlin, forventer Sally at problemerne nu er løst.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sally's mål for weekenden er ret beskedne:
"Det gælder bare om at få undervognen kørt ind, fuldføre alle løbene, samt score lidt point hvis det er muligt!"


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •