Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Nu skal det være!

DTC Cup 
19/09/07 

Den kommende weekend køres årets næstsidste løbsweekend i Danish Touringcar Championship, hvor Team Essex Development køreren Philip Andersen håber han kan kæmpe sig tilbage i toppen af Privat Cup mesterskabet.
 

Ved det forrige løb i mesterskabet var Philip Andersen meget uheldig, hvor blandt andet et knækket ophæng kostede ham chancen for at kæmpe med om topplaceringerne, hvilket naturligvis kostede ham point til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

BMW'en er igen raceklar, og det samme er Philip Andersen, der håber på at kunne vinde noget af det tabte tilbage den kommende weekend ved Padborg Super Prix på Padborg Park.
Selv om Philip satte lidt til på ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, så har han stadig gode muligheder for at genvinde Privat Cup mesterskabet, samt slutte i top 5 - 6 i selve DTC mesterskabet.

"For at være så velforberedt som muligt, tager vi torsdag til Padborg Park, for at køre en eventdag" - oplyser en meget afslappet og optimistisk Philip Andersen fra Spanien - "vi har tidligere testet meget på Padborg Park, med gode resultater, og med endnu en dag på banen kan det kun blive bedre. Målet for weekenden er meget simpelt: Der skal scores mange point til begge mesterskaber, så jeg forhåbentlig kan rykke et par pladser frem i begge rækker!"

DTC program for Padborg Super Prix:

Lørdag den 22. september:
12:30 - træning
16:00 - tidtagning og super pole

Søndag den 23. september:
12:00 - opvarmning og last chance
13:15 - 1. kvalifikationsløb
15:00 - gridshow
15:35 - 2. kvalifikationsløb
16:25 - finaleløb

Philip Andersen Presse

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Team Essex
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •