Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ternvalt kampklar

DTC Cup 
18/09/07 

- til Padborg Super Prix
Efter at have vundet Havdrup Mesterskabet ved det foregående DTC løb på Jyllands-Ringen, er BMW køreren Jesper Ternvalt nu klar til weekendens Padborg Super Prix på Padborg Park.
 

"Der er ikke sket meget siden det sidste løb, vi har blot skulle 'slikke sårene', for at BMW'en igen skulle være raceklar" - oplyser Jesper Ternvalt - "vi havde planlagt at teste på Padborg Park torsdag, men på grund af for stor arbejdspres i øjeblikket, må jeg desværre springe testen over!"


(Foto: Motorsporten.dk)

"Udover den almindelige service på BMW raceren op til løbet, monterer Leif fra JM Racing på fredag et nyt bagtøj på den, med en udveksling som skulle passe optimalt til Padborg Park. Det forventer jeg mig en del af" - udtaler Jesper Ternvalt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Udover weekendens normale program, står Jesper Ternvalt og hele JA Motorsport teamet over for endnu en stor udfordring denne weekend, om end den er af en mere behagelig og selskabelig karakter - teamet skal være vært for 80 gæster, der skal have en rigtig raceoplevelse på den sønderjydske racerbane.

Weekendens program for DTC kørerne:

Lørdag den 22. september:
12:30 - træning
16:00 - tidtagning og super pole

Søndag den 23. september:
12:00 - opvarmning og last chance
13:15 - 1. kvalifikationsløb
15:00 - gridshow
15:35 - 2. kvalifikationsløb
16:25 - finaleløb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •