Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh i herre dyst

DM Rally 
23/09/07 

Det blev en barsk omgang for Ib Kragh og de øvrige deltagere, som i weekenden havde rejst den lange vej til Bornholm for at tage hul på sidste del af sæsonen.
 

En væsentligt længere rejse for at køre rally end normalt i Danmark, men hvad gør det, når arrangementet viser sig at være i topklasse og konkurrencen ude på rallyprøverne tæt og spændende…..

Endeligt blev det tørvejr til et DM-rally, men til gengæld var blæsten mere end strid. Flere af de opstillede telte på servicepladsen fik skader og Rallysimulatoren blev af samme grund ikke stillet op. ”Vi vurderede at det var for usikkert at sætte simulatoren op”, fortæller Ib. Teltet var brudt sammen og måtte om morgenen, rejses på ny, med en kran.

I alt 12 prøver var lagt an, og om formiddagen var de relativt hurtige, hvilket gjorde det lidt svært for Clioen at følge med, men over middag passede prøverne bedre til bilen. ”Brian Madsen var hurtig og lagde sig ca. 1 sekund foran os, mens vi holdt Martin Johansen nogle sekunder bag os. Over middag kikser vi desværre lidt på 3 prøver, og så slipper Martin forbi. På dagens 3 sidste prøver kunne næsten alt ske. En oversatsning kunne hurtigt sende en af os ned i feltet, og det samme kunne jo i realiteten også en undersatsning. Vi var hurtigst på et par af prøverne, men desværre ikke nok til at komme forbi Martin igen. Brian Madsen udgår desværre med motorbrand, og vi ender som 5´er generelt, med Martin lige foran os,” fortæller Ib. Morten Karl havde ikke tid at vente på nogen og han vandt suverænt. ”Han skulle vist tidligt hjem,” griner Ib. Max Kristensen og Tim Svanholdt kilede sig ind på hhv. 2. og 3. pladsen.

”Jeg er generelt tilfreds med vores indsats, men selvfølgelig lidt ærgerlig over at vi kikser 3 prøver i et så tæt løb, men stor ros til de arrangerende. Der var bare styr på alt, lige fra prøver over serviceplads til præmie overrækkelse. De var bare et kanon arrangement, som jeg håber vil gentage sig til næste år,” slutter Ib.

Næste race er DM-4 i Odder om bare 14 dage.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •