Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff er fokuseret

Advan Cup 
18/09/07 

René Hoff er inden den kommende weekend, placeret som nummer 3 i det samlede mesterskab i Advan Cup'en, med 111 point. En placering han bestemt har tænkt sig at forsvare, selvom der er flere der presser hårdt på bagfra, for at overtage den plads.
 

Kent Iversen er manden der for tiden presser hårdest på, så kampen om 3. pladsen bliver tæt på Padborg Park, og set i lyset af at Kent Iversen kommer med en del succesballast, og Rene Hoff slet ingen succesballast har, er mulighederne åbne for en herre fight.


René Hoff er klar til at give fuld gas på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med kun 2 løbsweekender tilbage i Advan Cup’en i år, er det nu der for alvor skal sættes en slutspurt ind, René Hoff er derfor meget opsat på at scores en masse point, og dermed cementere sin øjbliklige 3. plads i den samlede stilling i mesterskabet.

Både Hoff og bilen er klar til Padborg Super Prix i den kommende weekend i sønderjylland, Hoff er optimist, og han forventer et par gode reultater på Padborg Park.

"Det er vigtigt at få en masse point med hjem" - siger René Hoff, og han tror selv på at det kan lade sig gøre at være med helt fremme i feltet - "set i lyset af at de nærmeste konkurrenter har megen succesballast, så bør det være muligt at gøre en god figur!"


Det er denne vinkel på Peugeot 307 raceren, René Hoff håber han kan vise konkurrenterne!
(Foto: Motorsporten.dk)

René Hoff’s tidsplan for Padborg Super Prix:

Lørdag den 22. september 2007:
11:10 Advan Cup Træning
15:00 Advan Cup Tidtagning

Søndag den 23. september 2007:
09:30 Advan Cup Løb 1
12:25 Advan Cup Løb 2

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 23/09/07 - Padborg Park - Advan Cup
  •