Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar junior racing team takker

DM Rally 
18/09/07 

Vi i junior teamet har haft en utrolig spændende og hård weekend, til DM 3 på Bornholm. Vi havde endelig et løb uden regn, og der vidste vi at vi havde en god chance for en klasse sejr.
 

Men uheldene kom bare konstant, så vi ville ha' det bedste ud af det, og så bare få et par prøve sejre med hjem. Hvilket trods alt lykkedes.

Årsagen til at det lykkedes er efter et fantastisk stykke arbejde af vores mekanikere, men absolut også af Rally Team Springers mekanikere. De kender jo bilen fra sidste sæson, og er altid enormt flinke til at hjælpe. Op til løbet og for andet løb i træk, er de der for os, og hjælper os med det vi så gerne vil, at køre rally. Vi kan ikke takke jer nok gutter! Og efter endnu en suveræn præstation af Michael Springer/Per Danielsen og deres dygtige mekanikere Michael Pedersen og Jan Mogensen, må man jo nok sige at de har styr på det hos Rally Team Springer.


Michael Springer snupper en velfortjent lur...
(Foto: Escobar racing)

Vi alle i Escobar Racing ønsker jer mange gange tillykke med det flotte resultat, og at I nu føre DM i gruppe H.
Og endnu engang tak!

Teddy Grasson


Læs mere om:
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •