Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Hvem bliver mester i 07??

Special Saloon 
17/09/07 

Special Saloon Car er gået ind i den afgørende fase om mesterskabet 2007, der resterer 110 points at køre om resten af sæsonen, de 3 kommende afdelinger på Padborg Park d. 5-7. oktober og de sidste 2 på Jyllands Ringen 14. oktober til DM finalen.
 

Klassen er fortsat i rivende udvikling, nye kørere kommer til, samt eksisterende kørere optimerer deres bil eller investerer i nyere og hurtigere biler.


Der er altid tætte kampe i SSC-løbene.
(Foto: Spider-Web.dk)

Det generelle mesterskab er endnu ikke afgjort, her er 4 kørere der endnu kan nå at blive mester, Lars Schönemann, Michael Klostermann, Klaus Ellmies og den førende i Rookie Of The Year mesterskabet, Martin Marrill. Disse 4 har alle en chance for at vinde det samlede mesterskab for Special Saloon Car 2007.

I Gruppe 1 står kampen mellem 3 kørere om mesterskabet, den førende Michael Klostermann, Klaus Ellmies og Martin Marrill som den sidste kandidat til mesterskabet.

I Gruppe 2 er mesteren fundet, Lars Schönemann er MESTER 2007 og kan ikke nås, derimod står kampen helt åben om placeringerne 2 og 3, alle gruppe 2 kørere kan i teorien blive nr. 2 og 3. Sæsondebutanten Johannes Graversen ville være et godt bud, men Graversen har valgt at kører STT i samme weekend som Padborg Park.

I gruppe 3 er der knap så mange points at køre om, alt afhængig af hvor mange biler der deltager i gruppen i de sidste løb er mesterskabet helt åben.
Gruppen er stadig i udvikling og der er flere biler på vej i gruppen.

Som klassen har udviklet sig de sidste 2 sæsoner, tror jeg som formand for klassen, at 2008 går hen og bliver det år, hvor vi bliver nødt til at opdele klassen i 2.
Der arbejdes intenst på udarbejdelse at et nyt reglement omkring klasseinddeling, så vi får flere points at køre om, og at der bliver åbnet mulighed for biler under 2000 ccm, altså en gruppe for biler under 2000 ccm uden turbo, en klasse over 2000 ccm uden turbo, en klasse for biler med turbo og til sidst en klasse som Gr. 3 er i dag.


Der er plads til alle slags biler i Special Saloon Car – og fra næste sæson bliver det endnu bedre.
(Foto: Spider-Web.dk)

Jeg håber alle race glade mennesker vil bakke op om vores løb på Padborg Park, jeg kan love at der bliver kørt godt og tæt race.

Special Saloon Car
Erik Byrgesen
Formand

Spider-Web.dk


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/10/07 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her