Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Escobar racing på Bornholm ved DM 3

DM Rally 
16/09/07 

Escobar racing v/Lars Kragh besøgte i weekenden Bornholm ved 3. afdeling af DM, som skulle køreres på klippeøen, hvor hele den danske rallyelite var samlet.
 

BMC's formand Preben Andersen havde ladet sin BMW M 3 stå i denne weekend, og sørget i stedet for, at alle de andre deltagende teams, fik en fantastisk weekend, hvor alt bare fungerede til alles tilfredshed.

Escobar racing stillede til start med begge deres biler, og hele holdet var særdeles opsat på at skulle gøre en god figur, nu hvor det endelig så ud til, at det skulle lykkedes at afvikle et DM rally uden det regnet.

De fleste teams mødte op med den for modning om, at prøverne ville blive nogle små snørklet sving, og en masse der gik op og ned, men det skulle vise sig ikke at blive sådan, da der også findes veje der går ligeud på Bornholm.

Lars Kragh og Jess Larsen skulle ud og følge op, på de gode takter fra de sidste par løb, hvor makkerparret kørte sig til nogle flotte placeringer. Bilen var blevet sat op hjemme fra, med den formodning om at det ville være prøver med korte stræk, og en masse sving.

1.Kører Lars Kragh:
Vi havde sat bilen op med en lav gearing, da vi regnede med at vi skulle komme her til DM 3 på Bornholm, og køre nogle små hurtige prøver, det betyder at vores bil mangler topfart, og med de prøver vi har haft i dag, var det et dårligt valg.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Vi startede samtidigt ud med, at køre 3 rigtig dårlige prøver, hvor jeg slet ikke kunne finde rytmen. Det lykkedes os dog over middag, at få noget mere fart i bilen, og vi fik kørt nogle rigtig gode tider på de sidste prøver.

Vi er meget tilfredse med vores 9. plads generelt, når man ser på de prøver vi har kørt i dag, og så er det dejligt at gennemføre denne DM afdeling.

Escobar racing junior team havde arbejdet hårdt på at få bilen klar til Bornholm, man havde i tiden op til rallyet, problemer med at få gearkassen klar. Junior teamet kæmpede hele dagen med forskellige små problemer, men fuldførte rally med en kæmpe tilfredsstillelse for alle i Escobar racing.

1. Kører Martin Pedersen:
Vi havde vores del af uheldene i dag, men på grund af en kæmpe indsats fra alle i teamet, lykkedes det os at gennemføre dette spændende rally.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Vi fik vist at når mekanikken holder, har vi farten, vi kørte nogle rigtig hurtige prøver, men på grund af vores små uheld i løbet af dagen, fik vi aldrig lavet en god samlet placering.

Men på trods af alle de små uheld, vi havde, har det virkelig været en oplevelse at køre her på Bornholm.

Team Chef Peter Ackermann:
Vi har haft en lidt svær dag, hvor tingene startede med ikke rigtig kørte for os,Kragh/Larsen kunne ikke finde den rytme, der er så afgørende for at komme godt fra start, og Pedersen/Grasson fra juniorholdet var ramt af uheld fra morgenstunden, og har virkelig kæmpet hele dagen for at gennemføre.

Vi fik kæmpet os tilbage, og jeg er meget tilfreds med vores resultat, der blev virkelig kørt stærkt i dag fra alles side, og, det er en meget stor tilfredshed, og se at tingene også fungere under pres.

Kragh/Larsen viste format, og kørte sig flot tilbage i rallyet, de kørte rigtig stærkt på prøverne over middag, Persen/Grasson viste i dag at de kan være med i DM feltet, og at de har den fart der skal til, de kørte nogle afsindige hurtige tider på enkelte prøver.

Vi har haft en fantastisk tur, noget som alle i teamet har set frem, og vi er meget imponeret over det kæmpe arbejde BMC har lagt i, at arrangere dette rally for os andre, vi ønsker alle i BMC og i særdeleshed deres formand Preben Andersen tillykke med et meget flot afvikletally.

>Nu køre vi hjem og forbereder os, på næste afdeling af DM,der skal afvikles i Jylland om 14 dage.

Vi ønsker Morten Karl tillykke med en meget flot sejr.

Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •