Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW

Jack Lemvard starter fra forreste række

Formel BMW 
15/09/07 

Danske Jack Lemvard, fortsætter med at overraske alle i hele Asien
I sit første løb nogensinde i en formel bil, stiller han denne weekend up for Team Maritus i deres reservebil, og det lykkedes ham i kvalifikationen at køre 2. hurtigeste tid, hvilket var hurtigste tid i hele Team Maritus.
 

Jack Lemvard slog ingen mindre end Jazeman Jaafar, som i sidste måned testkørte en Formel 1 i Team BMW Sauber’s simulator, sammen med en del andre unge kørere.
Jazeman regnes for det klart største håb i Asien på en ny Formel 1 kører, og han har da også klart domineret serien i år, med James Grunwell lige i hælene.

Faktisk så fører James nu seien, efter et par dårlige placeringer fra Jazemen, efter et par lidt for optimistiske overhalings forsøg, hvor han i det ene løb ikke fuldførte, og hvor han i det det andet løb sluttede langt nede i rækkerne, da bilen ikke kunne styre ordenligt efter et sammenstød med en anden kører.

Det ekseptionelle er netop, at Jack Lemvard er kører i samme team som dem, hvor han kører i teamets reserve bil, og han slog begge disse store håb i hans første tidtagning i en Formel BMW nogen sinde!!!

Nu må vi så se om Jack kan følge det flotte resultat op i selve løbene, der køres 2 løb idag, og 2 løb på søndag.

Procurement
Thomas Raldorf


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Team Maritus
  •