Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny stilling i konstruktørmesterskabet

Formel 1 
14/09/07 

- efter McLarens udelukkelse fra 2007 sæsonen
En del af straffen til McLaren teamet i 'spionsagen', var at de blev udelukket fra dette års konstruktørmesterskab, de er blevet frataget alle deres 166 point, og kan ikke score yderligere point i de resterende løb i år.
 

Fortabelsen af pointene, får ikke indflydelse på på pointgivningen fra de løb der allerede er afviklet i indeværende sæson, der er altså ingen der 'arver' hverken pointene eller placeringerne.
Dette betyder reelt at McLaren mister alle deres point, samt at alle de øvrige teams bliver stående på den scorre som de har opnået indtil dato.


Det skal gå grueligt galt for Ferrari teamet, for at de ikke vinder dette års konstruktør mesterskab i Formel 1 serien.
(Foto: Ferrari)

Det nu Ferrari teamet der har overtaget føringen i konstruktør mesterskabet, hvor de er 57 point foran BMW Sauber teamet på anden pladsen.
Dermed er spændingen i toppen af konstruktørmesterskabet væk, og det eneste spændende punkt er nok nærmest hvem der skal enden på 3. pladsen i mesterskabet.
Renault indtager i øjeblikket 3. pladsen, men Williams teamet har været godt kørende på det sidste, og afstanden mellem de to teams er kun på 13 point.

Stillingen i konstruktørmesterskabet
(inden weekendens løb på Spa Francorchamps)

Plac.TeamMotorPoint
1FerrariFerrari143
2BMW SauberBMW86
3RenaultRenault38
4WilliamsToyota25
5Red BullRenault16
6ToyotaToyota12
7Super AguriHonda4
8HondaHonda2
9Toro RossoFerrari0
-SpykerFerrari0
11McLarenMercedesDSQ

Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Scuderia Ferrari
  •