Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Stor tilfredshed med Jasons pointhøst

Danish
Touringcar
Challenge 

12/09/07 

Det er med tilfredse miner at Jason og Team Den Blå Avis Fleggaard Racing ser tilbage på Grand Prix Danmark.
 

"Det var en dejlig weekend for mig, hvor jeg kom hjem til det ternede flag i alle 3 løb ? det var ellers kun sket på Sturup forinden denne weekend, hvilket jeg selvfølgelig har været super ærgerlig over" sagde Jason da han steg ud af bilen søndag sidst på eftermiddagen.

I kvalifikationen blev det til en 11'er i super-pole, men Jason mente selv at han havde fart nok i bilen til at komme lidt længere frem i rækkerne.

Løb 1:
Da starten går, kommer BMW-køreren godt af sted og holder trit med klumpen foran. Der opstår lidt tumult, en enkelt kører foran bliver tildelt en strafbane, og holder man som Jason næsen fri af problemer, så finder man pludselig sig selv på 8. pladsen, som bekendt giver pole-position til det efterfølgende løb. "Bilen kørte rigtig fint, og jeg slappede lidt af på de sidste omgange, da jeg slet ikke var presset bagfra" sagde en opstemt "pole-mand".

Løb 2:
"Det var en super følelse at holde der forrest til grid-show, og det var dejligt at få lov at føre et DTC løb igen - for det var da længe siden at det var sket sidst. De første par omgange gik perfekt, men en kikset nedbremsning på 3. omgang lukkede Henrik Lundgaard og Nicki Thiim forbi, og så var der ellers fuldt af John Nielsen og Jan Magnussen i bakspejlet" fortæller Jason. Forenden af publikumslangsiden tager Jason den snævre linie i indgangen af svinget hårdt presset af John Nielsen. Sidstnævnte skubber Jason bagfra, og han ryger uden for idealsporet og Nielsen kan på den måde knibe sig foran i Hesteskoen. I svinget efter vælger Jason ikke at lukke døren for teamkollega Magnussen, som derfor hurtig kan sætte jagten ind på Essex-køreren og overhale ham i en herlig manøvre. Jason slutter løbet på en 7. plads og resultatet af de to første løb giver ham 8. startplacering til finalen.

Løb 3:
Jason får parkeret så uheldigt at han ikke kan se startlyset henover taget på bilen foran, så da starten går, er han den eneste af de 27 biler som bliver holdende i et kritisk kort sekund for længe. "Det var totalt irriterende, men da hele feltet begyndte at køre kunne jeg da også lige så godt gå i gang med racet. Jeg kommer ned til første sving og får dog med nød og næppe holdt fast i min placering, og da muligheden byder sig, går jeg med Pontus Morth inden om John Nielsen på første omgang for enden af langsiden. Vi får "byttet lidt lak" og Kasper Jensen kommer derfor også med inden om den mesterskabsførende Essex-kører. Jeg kommer senere i løbet til at slås med en lidt for løs bagende på bilen, men kommer dog hjem på en lun 7. plads, hvilket jeg stiller mig fint tilfreds med. Der var også stor tilfredshed over min præstation i teamet, så alt i alt en dejlig weekend." slutter Jason med det velkendte smil.

Watt.dk


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Team Den Blå Avis
  • Jyllandsringen
  • 09/09/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •