Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Ny deltager i WTCC

WTCC 
14/09/07 

Turkington og Team RAC vil indsætte deres BMW 320si i næste afdeling af WTCC på Brand Hatch, hvor Colin Turkington og BMW'en tidligere har været helt fantastiske.
 

Colin Turkington, som i øjeblikket er nummer fem i British Touring Car Championship, og som har været meget imponerende på banen i Kent i denne sæson, vil lege med de store drenge!
Han har haft to pole positioner, samt en anden plads i april og en sejr ved det sidste løb på banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg er fantastisk optimistisk for mig, og resten af Team RAC som har givet mig muligheden for at kører mod de bedste standard vogns kørere i verden. Jeg stiller op for at lave resultater, og ikke bare for at være med. Jeg har gode resultater fra Brands Hatch, og hastigheden i bilen har i tidligere løb været rigtig god, så jeg er sikker på at være med helt fremme” - udtaler Colin Turkington.


(Foto: Motorsporten.dk)

Dick Bennetts siger:
”Vi er rigtig glade for, at vi får mulighed for at teste os selv i World Touring Car Championship, og tror vi kan gøre et stort indtryk. Vi har en bil vi ved virker på banen, og en fantastik ung kører. Colin har tidligere vist at han er rigtig konkurrence dygtig på Brands Hatch, hvilket gør han meget til en favorit, som kan gøre ham selv og hele teamet ære, men nu må vi se!”

Marketings direktør Shaun Meadows til føjer:
”RAC teamet er glade for at Colin vil stille op i WTCC. Det er en naturlig forlængelse, som gør det muligt for RAC teamet at teste bilen op i mod WTCC feltet, efter to sæsoner i BTCC.”

RAC teamet er fast besluttet på at støtte op om deres unge motorsportstalent, så han kan komme videre i sin karriere i standard biler. Den bil som Turkington vil deltage med i denne afdeling af WTCC, er den tidligere verdensmester bil som blev kørt af Andy Priaulx.

Selch

Læs mere om:
  • Colin Turkington
  • Brands Hatch
  • 23/09/07 - Brands Hatch - WTCC
  •