Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Kun fem som kan vinde

DTM 
15/09/07 

DTMListen over kører som kan vinde dette års DTM mesterskab, er nu begrænset til fem kørere som kan vinde mesterskabet, efter ottende omgang i mesterskabet.
 

Listen af kørere, som nu har en mulighed for at vinde dette års DTM mesterskab, er nu begrænset til kun fem personer, og da tre af disse er fra Mercedes bliver det en personlig hård kamp for alle!

I Mercedes trioen er Bruno Spengler den som i øjeblikket har flest point, og den tidligere DTM mester Bernd Schneider er nummer to, og totalt nummer fire i mesterskabet. Paul Di Resta er på den samlede femte plads.
Det betyder at den tidligere Formel 1 verdensmestermester Mika Häkkinen er på en sjette plads, uden nogen mulighed for at vinde mesterskabet i år, og derfor skal kører for sine team kammerater.

I Audi lejeren ligger Mattias Ekström nummer et i mesterskabet og på andenpladsen har han teamkammerat en Martin Tomczyk.
De har en joker med i legen. Danske Tom Kristensen er stærkt tilbage i pointene, efter sin grimme ulykke tidligere på året, men er snildt i stand til at hjælpe sine to ”team mates”, med at holde stjerne bilerne bag sig.

Tom Kristensen er efter sin alvorlige ulykke tilbage på en samlet fjortende plads, og har derfor ikke nogen mulighed for at gøre sig gældende i selve mesterskabet.
Men med den styrke han viste ved sit comeback, kan han helt sikkert blande sig, og samtidig hjælpe de førende Audi kørere frem til en DTM titel.

Selch

Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 23/09/07 - Circuit de Catalunya - DTM
  •