Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Bakkerud er tilbage

Grand Prix 2 
14/09/07 

David Price Racing (DPR) vender i denne weekend tilbage til deres normale kører set up i Grand Prix 2 serien. Christian Bakkerud er tilbage i denne weekends GP2 løb på Spa Francorchamps.
 

Andy Soucek har fået sin normale team kammerat tilbage. Danske Christian Bakkerud var tvunget til at springe den sidste afdeling af GP2 mesterskabet over, efter en tidligere, i sæsonen, opstået rygskade.
DRP teamet havde derfor tilkaldt en af teamets kører fra 2006, Olivier Pla til at køre på Monza, men nu er Christian Bakkerud tilbage i sædet.


Christian Bakkerud er denne weekend tilbage i David Price Racing bilen på Spa Francorchamps banen i Belgien.
(Foto: GP2 Media)

Efter at have modtaget intensiv specialist behandling er den unge dansker bekræftet klar og ”fit for fight” til Formel 1 support løbet på Spa Francorchamps banen i Belgien.


Christian Bakkerud.
(Foto: GP2 Media)
I optakten til løbet udtalte Christian Bakkerud:
”Jeg har kæmpet hårdt for at blive klar til denne weekend, og lægerne har givet mig en ’all clear’, så jeg er klar til at sætte mig i sædet igen. Med kun to løbs weekender tilbage er det begrænset hvor mange point jeg kan score, og jeg skal derfor koncentrere mig om at komme med i tempoet hurtigst muligt.”

Bakkerud forsætter med at fortælle om sit sidste løb på Spa Francorchamps:
”Jeg kørte løb her sidste år i det britiske Formel 3 mesterskab - i et vanvittigt vejr. Jeg håber ikke vi skal kører under de samme forhold i denne weekend. Jeg havde dog en god weekend, med en god kvalifikation og en syvende plads i løbet. Det er en fantastisk bane at køre på, så jeg håber jeg kan gøre brug af min erfaring.”

Teamchef David Price mener, at teamet hurtigt skal finde farten på banen, da begge kører i teamet har kørt på banen sidste år.
Det bliver spændende at følge Bakkerud i den kommende weekend.

Selch

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  • David Price Racing
  • Spa-Francorchamps
  • 16/09/07 - Spa-Francorchamps - Grand Prix 2
  •      ASETEK SIMSPORTS