Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Martin Johansen glæder sig til ”bjergene”....

DM Rally 
13/09/07 

Martin Johansen deltager lørdag den 15. september i tredje afdeling i DM serien i rally. Løbet foregår, for første gang nogensinde, på Bornholm så det bliver en udfordring for hele feltet at køre på øen der nok er det tætteste vi kan komme på at køre i bjerge her i flade Danmark.
 

Det er første gang Martin Johansen og Finn Thomsen er ude og køre i deres Suzuki Swift super 1600 siden deres deltagelse i en VM afdeling af rallyserien i Tyskland og de glæder sig!

Jeg håber at bornholmerne har fundet nogle af de vanskelige og kuperede veje frem til os, jeg kan huske fra mine ferier på øen, for efter 350 kilometer hastighedsprøver i bjergene omkring Trier i Tyskland føler jeg mig virkelig klar til at udfordre resten af DM-feltet på nogle kuperede prøver siger Martin Johansen og fortsætter: Efter vores VM indsats har vi gået rallybilen igennem fra A til Z og lavet nogle justeringer på bilen ud fra de erfaringer vi fik.


Martin Johansen er godt klar over at hans Suzuki Swift skal holdes til ilden fra starten hvis han skal gøre sig gældende på Bornholm!
(Foto: Suzuki Motorsport Danmark)

Derfor satser vi på at starte løbet i det tempo vi sluttede med i Tyskland – der betyder fuld gas.

Vi brugte næsten 2 dage til at vænne os til de meget hurtige og kuperede bjergveje i Tyskland og undervejs måtte vi lave vores notesystem om supplerer co-driver Finn Thomsen: der er meget tæt i toppen i DM serien i år og der kan sagtens ligge 5 biler i toppen indenfor ganske få sekunder, så de erfaringer vi fik, specielt på sidstedagen, satser vi på giver os nogle sekunder i ny og næ.

Teamet er sultne efter at få nogle point da de måtte lide den tort ikke at få point ved sidste afdeling grundet en punktering, men der skal hænges i! 55 topteams heriblandt 12 stk. 4WD turbobiler på startlisten taler sit tydelige sprog.

Løbet er på 135 kilometer hastighedsprøver og starter lørdag morgen kl. 09.00 fra Almegårds Kaserne og der er mål samme sted ved 18 tiden.

Suzuki Motorsport Danmark
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Bornholm
  • 15/09/07 - Bornholm - DM Rally
  •